El Hamdaoui: ‘Uiteindelijk wil ik naar de Europese top’

By
Updated: februari 9, 2009
El Hamdaoui: 'Uiteindelijk wil ik naar de Europese top'

El Hamdaoui op dit moment topscorer van de Eredivisie droomt van de Europese top, hoewel hij vind dat hij op dit moment nog niet goed genoeg is.

“Ik ben beter geworden, maar geloof me, ik ben nog lang niet goed genoeg. Bijna alle aspecten aan mijn spel zijn nog niet zoal ze moeten zijn. Weet je, soms zit ik thuis voor de televisie wedstrijden uit Spanje en Italië te kijken. Dan zie ik Messie, Eto’o en Kaká spelen en ga ik later naar bed. Dan staat ik naar het plafond en begin ik tegen mezelf te praten: tjonge, tjonge Mounir, jij stelt in vergelijking met die spelers nog weinig voor. Dan sta ik ’s ochtends op met het idee om na de teamtraining nog voor mezelf te werken. Ik moet wel, want uiteindelijk wil ik ook naar een Europese topclub,” aldus El Hamdaoui.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *