Loting UEFA CUP : Anzhi Makhachkala – AZ

By
Updated: augustus 10, 2012

De loting van de play-offronde van de Europa League heeft AZ vrijdag aan Guus Hiddinks FC Anzhi Makhachkala gekoppeld. De Alkmaarders starten op donderdag 23 augustus met een uitwedstrijd, zo werd in het Zwitserse Nyon bepaald. De return in Alkmaar wordt op donderdag 30 augustus afgewerkt.

De winnaar van het tweeluik tussen AZ en FC Anzhi Makhachkala plaatst zich voor de poulefase van de Europa League. De Russen schakelden in de vorige ronde nog Vitesse uit, onder meer door twee goals van Samuel Eto’o.

Bron: AZ.nl

5 Comments

 1. Mike

  10 augustus 2012 at 13:57

  Wat een klote loting voor AZ maar niks is onmogelijk dat zaggen we vorig seizoen. Ze loten wel de beste uit pot 2 vind ik. verder ook een klote loting voor FC Twente

 2. De echte supporter

  10 augustus 2012 at 20:37

  Ach, kunnen we lekker direct goed aan de bak. Ook dat heeft een voordeel. Je moet nu goed presteren anders is het klaar, dat kan ook een positieve uitwerking hebben op de competitiewedstrijden.

 3. JeroenH

  10 augustus 2012 at 20:42

  En anders kunnen we ook weer een keer 100 % voor de eredivisie gaan!

  En die andere schaal dan maar dat kost minder energie als de europa league..

  Wel lopen we geld mis maar dat haal je weer in als je hierdoor de CL haalt voor volgend jaar.

  • Jeroen

   10 augustus 2012 at 22:15

   Klopt en daarnaast gaat het maar om 3 miljoen euro in totaal als je wederom tot de kwartfinale kunt komen. Dus ik zou zeggen laten we ons vooral focussen op de competitie

 4. gerard

  11 augustus 2012 at 18:05

  De club van Hiddink heeft nog niet al te veel indruk op me gemaakt en laten we eerlijk zijn, AZ is toch een behoorlijk hoger niveau dan Vitesse zowel nationaal als internationaal.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *