Maher hoopt nog steeds op vertrek bij AZ

By
Updated: augustus 10, 2012

Adam Maher hoopt nog altijd te vertrekken bij AZ. De talentvolle middenvelder wacht rustig af wat er zich in de komende twee weken gaat afspelen.

De afgelopen seizoen doorgebroken Maher gaf eerder te kennen een volgende stap in zijn loopbaan te willen maken. Onder meer PSV en Ajax worden met de Jong Oranje-speler in verband gebracht, voorlopig moet Maher vooral geduld hebben. In gesprek met RTV Noord-Holland vertelt Maher niet van mening te zijn veranderd.

“De transferperiode duurt nog twee weken en dan zullen we wel zien waar ik speel. De club weet wat mijn standpunt is. Ik ben nu nog bij AZ. Er zijn zoveel dingen die spelen, maar dat laat ik aan mijn zaakwaarnemer over”, aldus Maher donderdag. Bron: voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Edward Neering

  10 augustus 2012 at 10:59

  De beste oplossing voor Adam Maher is dat een topclub (en dat is geen Ajax of PSV!!) hem koopt en voor twee jaar verhuurt aan AZ voor zijn ontwikkeling met optie om na 1 jaar hiervan af te wijken als AZ zich bijvoorbeeld niet plaatst voor EL. Met topclubs bedoelen we natuurlijk: Barcelona, Milan, Manchester U of C, Chelsea, Paris SG.

 2. fortuna

  10 augustus 2012 at 11:18

  AZ moet demi de Zeeuw terughalen zo”n type speler missen ze (stofzuiger) hij laat andere spelers ook beter spelen kijk maar hoe schaars speelde toen de zeeuw er nog speelde , hij heeft veel ervaring.

 3. Mike

  10 augustus 2012 at 13:04

  Ik ben wel klaar met Maher van mijn mag hij voor een mooie bedrag weg. Deze jonge heeft het zelfde probleem als Sigtorsson ze beginnen de 1e half jaar goed aan het seizoen worden dan geroemd om hun spel (te recht) maar gaan naast hun schoen lopen kommen beide dan fysiek te kort en spelen dat andere half jaar gewoon matig. dus kunnen gewoon een stap voor uit niet aan al denk ze zelf van wel.

 4. Jeroen

  10 augustus 2012 at 16:20

  Jammer en behoorlijk kansloos! Laat hem maar vertrekken voor een topbedrsg. Gezien de loting verwacht ik niet dat we door gaan. We kunnn dan wel tot het eind mee doen met de titel. Misschien moet hij daar eens aan denken, dan kan hij volgend seizoen CL spelen. Afgelopen seizoen brak de hoeveelheid wedstrijden op. Ik vind het dan ook niet zo jammer dat we er misschien uit liggen. Het levert qua geld weinig tot niets op maar kost wel veel energie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *