AZ maant clubs tot haast: ‘We moeten zelf ook een vervanger zoeken’

By
Updated: augustus 7, 2012

Mocht Anderlecht zich nog willen versterken met Niklas Moisander, dan moet de Belgische club haast gaan maken. De transfermarkt is nog ruim drie weken geopend, maar AZ wil er wel voor zorgen dat het Moisander goed vervangt als hij vertrekt. Anderlecht toont al enige tijd interesse en bracht ook een bod op de Fin uit, maar dat werd in Alkmaar afgewezen.

“Wees op tijd”, waarschuwt Toon Gerbrands de Belgen in de Gazet van Antwerpen. “Ik hoor dat een transfer pas voor eind augustus is. Dat is allemaal wel heel kort dag.We moeten zelf ook nog een vervanger kunnen zoeken. Als Anderlecht Moisander nog steeds wil, moeten ze snel een signaal geven”, aldus de algemeen directeur.

Anderlecht twijfelt om te voldoen aan de vraagprijs van AZ. Wanneer het erin was geslaagd Matías Suárez te verkopen aan CSKA Moskou, had het circa vijftien miljoen euro geïncasseerd. De aanvaller kwam in Rusland echter niet door de medische keuring. Derhalve heeft men in Brussel niet zoveel geld over voor Moisander. Die zei maandag al dat hij dat erg jammer vond. “Het is moeilijk voor mij om de knop weer om te draaien.”

Bron: Voetbalzone.nl

4 Comments

 1. Mike

  7 augustus 2012 at 15:35

  Weet iemand al iets over Simon Poulsen hij duurt namelijk wel erg lang om een club uit te kiezen

  • KeesK

   7 augustus 2012 at 17:08

   Tja, we zouden hem bijna vergeten! Alhoewel ik niet denk dat hij in Alkmaar blijft ook al staat de deur voor hem open. Nog even geduld.

 2. Jeroen

  7 augustus 2012 at 18:44

  Helemaal gelijk Gerbrands. Laten ze snel tot een beslissing komen anders houdt het gewoom op. Het moet niet zo zijn dat ajax of anderlecht op de laatste dag pas met een serieus bod komen.

 3. Ipjotr3

  7 augustus 2012 at 21:24

  Poeh poeh, harde taal van toontje, een goed bod en moisander is 30-8 gewoon verkocht.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *