Van Marwijk: "Schaars kan eigenlijk alles"

By
Updated: februari 6, 2009
Van Marwijk:

De afgelopen jaren kon Schaars niet geselecteerd worden voor Oranje door een slepende blessure. Gelukkig ontving Schaars vandaag een uitnodiging voor de definitieve selectie van Oranje.

“In de zomer, toen de voorbereiding op het seizoen nog aan de gang was, ging ik al regelmatig naar AZ om Stijn te bekijken. Dat ben ik de afgelopen maandan blijven doen en eigenlijk is hij alleen maar beter gaan voetballen,” aldus de bondscoach tijdens een persconferentie.

“Je ziet dat hij steeds fitter wordt. Daarom krijgt hij steeds meer oog voor, bijvoorbeeld, een steekbal of opening. Bovendien is hij een type speler, waarvan we er niet veel hebben. Hij kan eigenlijk alles en verdient deze plek in de selectie. Ik ben heel blij dat hij weer zijn oude niveau haalt.”

Naast Schaars zijn ook Mendes da Silva en De Zeeuw opgeroepen voor de definitieve selectie van Oranje.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *