Verbeek blijft hopen op versterkingen

By
Updated: augustus 5, 2012

Gertjan Verbeek besefte zondagmiddag voorafgaand aan het duel met Fortuna Düsseldorf dat AZ nog versterkingen moet aantrekken. Volgens de trainer van de Alkmaarders kan AZ namelijk zonder versterkingen geen kans maken op de titel, zo liet hij in Alkmaar weten tegenover Eredivisie Live.

“Als ik mijn selectie van nu vergelijk met de selectie van het afgelopen seizoen, zijn wij zeker in de breedte minder sterk”, aldus de oefenmeester. “Dat heeft vooral te maken met het feit dat onze selectie nog jonger is geworden dan het afgelopen jaar. Daarentegen zijn we ook heel talentvol.”

“Ik denk dat we niet meestrijden om de titel als we geen versterkingen halen. We kijken momenteel nog rond op de transfermarkt. Er is nog wat geld te besteden, maar er zijn geen grote bedragen. Dus dat wordt zoeken naar een speld in een hooiberg. We zijn wel bezig, maar het wordt moeilijk”, zo besloot Verbeek. Bron: Soccernews.nl

3 Comments

 1. gerard

  6 augustus 2012 at 21:22

  Elm heeft toch wel een miljoentje of zes opgebracht. Gezien martens bijna alle oefenwedstrijden op de linksvoor heeft gespeeld zegt dat mij dat Verbeek behalve een klein beetje Gudmundsson geen echte linksbuitens in de selectie ziet. Ik zou daarom gaan voor Wildschut en niet Falkenburg maar martens weer op zijn plek gesteund met Victor op Rasmus plek en Maher.

 2. mieswies

  7 augustus 2012 at 11:54

  Az in gesprek met Heracles
  7 augustus 2012 | 09:12 by bakkie

  Geloofwaardig
  9

  Onzin
  11

  Az heeft interesse in twee spelers van Heracles Almelo.
  Het zou gaan om Samuel Armenteros en Marko Vejinovic,,
  Az gaat bij de club Heracles informeren naar de prijs voor beide spelers,, een bijkomstigheid is dat op dit moment Ajax en Heracles vast zitten in de onderhandelingen over speler Armenteros.
  Bron: Transferboulevard

  • Jeroen

   7 augustus 2012 at 18:47

   Veijnovic geloof ik wel en dat is ook een erg goede speler. Hij gaf vorig jaar al aan graag terug te komen naar AZ. Toen De Zeeuw vertrok werd hij gezien als de opvolger, maar toen haalde AZ uiteindelijk toch Rasmus Elm. Ik denk dat hij zeer waardevol kan zijn voor ons team.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *