Balende Moisander: ‘De transferperiode duurt nog 26 dagen’

By
Updated: augustus 5, 2012

De afgeketste transfer van Matias Suarez naar CSKA Moskou trekt ook een streep door de komst van Niklas Moisander. De Finse verdediger van AZ heeft de hoop echter nog niet helemaal opgegeven.

Moisander zette al een tijdje zijn zinnen op een transfer naar Anderlecht, maar kreeg zaterdag slecht nieuws. “Het is niet makkelijk”, reageerde een balende Fin zondagmiddag tegenover Eredivisie Live. “In je hoofd ben je er heel de tijd mee bezig en je wil absoluut die transfer afronden. Nu moet ik de knop terug omdraaien, al hoop ik dat de transfer nog steeds doorgaat.”

“Nu Suarez niet naar CSKA Moskou gaat, maakt het moeilijker. Anderlecht heeft al hard gewerkt, ik denk dat het nog niet helemaal is afgeketst. De transferperiode duurt nog 26 dagen.” Bron: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. Ipjotr3

  6 augustus 2012 at 00:47

  020 zal deze week wel weer aankloppen om moisander voor zondag uit zijn ritme te halen! 🙁

 2. De echte supporter

  6 augustus 2012 at 06:43

  Daar ben ik ook van overtuigd en ik zie viergever ook nog gek maken. Zo willen ze van az gaan winnen

 3. Knudde

  13 augustus 2012 at 18:09

  Niklas Moisander speelde zondag tegen de club die hem vorige maand wilde contracteren. De verdediger van AZ rekent niet meer op een transfer naar Ajax.

  “Een overstap naar Ajax is al een tijdje een gesloten boek”, zei Moisander na de remise (2-2) tegen NUsport. “Een maand geleden heb ik voor het laatst van ze gehoord, ik heb niet het idee dat Ajax nog terugkomt voor mij. Je weet het nooit natuurlijk, maar het lijkt erop dat Ajax voor een goedkopere oplossing kiest met een jonge speler die ze in de toekomst nog kunnen doorverkopen.”

  Vorige week leek zijn transfer er dan eindelijk van te komen toen Anderlecht interesse had. Door de afgeketste transfer van Matias Suarez naar CSKA Moskou ging ook de overgang van Moisander niet door. “Ik was wel teleurgesteld, maar het is niet zo dat ik er helemaal kapot van was hoor. De afgelopen week had ik het al weer wat gemakkelijker, omdat de rust was weergekeerd.”
  ZIJN BELANGRIJKSTE UITSPRAAK STAAT HIERONDER
  “Ik heb besloten dat ik met honderd procent op AZ en de Finse nationale ploeg richt vanaf nu. Ik kan ook niet anders, want ik heb er toch geen invloed op of er nog een club voor me komt in de laatste weken van augustus.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *