Gerbrands: ‘Bod Anderlecht was niet serieus te nemen’

By
Updated: augustus 5, 2012

Niklas Moisander blijft bij AZ Alkmaar. RSC Anderlecht had interesse in de centrale verdediger, maar het bod wat de Belgen neerlegde was veel te laag, zo liet Toon Gerbrands weten voor aanvang van het oefenduel tegen Fortuna Düsseldorf.

“Anderlecht heeft een bod gedaan op Moisander, maar dat was veel te laag om serieus te nemen”, zegt de algemeen directeur tegenover Eredivisie Live. “Zij hebben vervolgens geen nieuw bod gedaan, ook omdat de transfer van hun spits (Mathias Suárez, red.) is afgeketst.”

Gerbrands benadrukte dat Ajax geen bod heeft gedaan op de Fin. “Ajax heeft een keer gevraagd of ze met hem mochten praten, maar daarna hebben ze niets meer van zich laten horen”, aldus Gerbrands, die ook liet weten dat niemand zich nog gemeld heeft voor Adam Maher. Bron:Voetbalinfo.nl

2 Comments

 1. Jeroen

  5 augustus 2012 at 17:29

  Zal me niets verbazen dat Moisander dus wel in Alkmaar blijft. Je weet het natuurlijk nooit zeker, maar ik verwacht niet dat AZ veel gaat zakken met de prijs.

  Mooi dat er ook nog geen club is geweest die concreet is geworden voor Maher. Zet hem maar weer met beide benen op de grond.

 2. De echte supporter

  5 augustus 2012 at 20:52

  Ik denk dat ajax nu wel moet komen. Wat was. Verdediging slecht tegen psv. Psv wandelde gewoon erdoor.
  Als ajax echt wil spelen in de cl dan zullen ze de vraagprijs toch echt moeten neerleggen. Bn benieuwd wat deze week allemaal gaat gebeuren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *