Update: ‘Moisander kan transfer naar Anderlecht vergeten’

By
Updated: augustus 5, 2012

De kans dat Moisander aankomend seizoen in het AZ shirt speelt lijkt uitgesloten. De centrale verdediger heeft aangegeven graag een stap hoger te maken en staat op het verlanglijstje van Ajax en Anderlecht. Laatstgenoemde is overigens wel bereid om aan het gevraagde transferbedrag te voldoen.

Coach van Anderlecht ziet Moisander liever gisteren dan vandaag komen. “Hij is onze eerste keus. Hij is een verdediger die goed kan voetballen. Zo iemand kunnen we goed gebruiken.” Van den Brom hoopt dan ook dat de transfer snel beklonken zal worden. “Maar dat heb ik natuurlijk niet in de hand.

Update

AZ heeft het eerste bod van Anderlecht niet geaccepteerd. Ze zullen dieper in de buidel moeten tasten om de verdediger over te nemen. Naar verluidt vraagt AZ tussen de 4 en 5 miljoen voor de aanvoerder. De bronnen onthullen niet hoe hoog het eerste bod van de Belgen was.

Update 5/8

Niklas Moisander vertrekt vrijwel zeker niet meer naar Anderlecht. De club heeft geen geld voor de verdediger van AZ nu de transfer van Matias Suárez naar CSKA Moskou is afgeketst.

Anderlecht was al even in gesprek met AZ over Moisander en bracht zelfs al een bod uit op de Finse international. Het realiseren van de transfer is nu echter niet meer mogelijk, meldde de Belgische topclub zaterdag nadat duidelijk geworden was dat Suárez niet naar CSKA Moskou zou vertrekken

6 Comments

 1. Maarten

  3 augustus 2012 at 10:18

  Zijn Anderlecht en ajax dan een stap hoger?

 2. De echte supporter

  3 augustus 2012 at 17:07

  Wel voor hem qua euro’s

 3. Bradje

  4 augustus 2012 at 06:33

  Als Anderlecht het gevraagde bedrag wil voldoen, waarom is het dan nog niet rond? Anderlecht kan ook een hoger salaris bieden..

 4. gerard

  4 augustus 2012 at 13:17

  Als de deal met CSKA Moskou voor Suarz die met een knieprobleem kampt geen doorgang kan krijgen voor Anderlecht zie ik de transfer voor Moisander niet doorgaan. Anderlecht zal behoorlijk moeten betalen voor de aanvoerder van AZ en kon dat doen met het geld van CSKA Moskou.
  Ajax zo is gebleken betaald geen hoge transfersommen meer met het door nieuw ingevoerde beleidt en zo zie ik Moisander toch weer een jaartje blijven.

 5. gerard

  4 augustus 2012 at 13:28

  AZ is trouwens nadrukkelijk met de opvolger van Rasmus Elm bezig waar de naam goed geheim van wordt gehouden.
  Toch zo het heel goed kunnen dat het om de speler gaat die Rasmus destijds bij AZ moest gaan opvolgen; Demy de Zeeuw en dus weer terug zou kunnen keren voor zijn opvolger.
  Spartak heeft reeds Kim Källström binnen gehaald en eerder trok het al de de Braziliaanse middenvelder Romûlo aan.

  • Peejee

   5 augustus 2012 at 12:11

   zal gezellig worden op de tribune,Geer! Als je gelijk krijgt. Maar ik denk het niet..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *