‘Anderlecht gaat deze week bod uitbrengen op Moisander’

By
Updated: juli 30, 2012

Anderlecht gaat deze week serieus werk maken van de komst van Niklas Moisander. De Belgisch kampioen zal zich een dezer dagen bij AZ melden om de onderhandelingen te openen.

Anderlecht toonde afgelopen week voor het eerst belangstelling voor de Finse verdediger, maar de Belgen kwamen nog niet met een bod.

De club van trainer John van den Brom, die Moisander nog kent van Jong Ajax, besloot de interesse over het weekend heen te tillen omdat zondag de Belgische competitie begon. Anderlecht startte met een 1-1 gelijkspel tegen Kortrijk.

Anderlecht lijkt kansrijker om de 26-jarige speler aan te trekken dan Ajax, dat Moisander te duur vindt. Anderlecht heeft meer te besteden dan de Amsterdammers doordat het zo’n elf miljoen euro van CSKA Moskou incasseerde voor Mathias Suarez. AZ zou drie à vier miljoen euro voor Moisander verlangen, wiens contract tot medio 2014 loopt.

Mocht Anderlecht er met AZ niet uitkomen, dan is ook PSV’er Timothy Derijck een optie voor Van den Brom. Bron: NuSport.nl

2 Comments

 1. De echte supporter

  30 juli 2012 at 19:13

  Oke moisander gaat dan naat anderlecht, gelukkig niet naar 020.

 2. maarten

  31 juli 2012 at 17:50

  Anderlecht heeft ook oogje op PSV’er Derijck
  De technische leiding van Anderlecht speurt in de eredivisie naar een centrale verdediger. Trainer John van den Brom is erg gecharmeerd van Niklas Moisander, de Fin van AZ met wie hij in het verleden bij Ajax werkte. Moisander heeft inmiddels laten weten dat hij wel iets voelt voor een overgang naar Anderlecht. Bij de Belgische club twijfelen ze in navolging van Ajax of ze met AZ overeenstemming kunnen bereiken over een transfersom. Daarom is inmiddels ook de naam van Timothy Derijck in Brussel gevallen. De verdediger van PSV is na de komst van Mathias Jorgensen niet meer zeker van een basisplaats. De Belg voetbalde al in de jeugd van Anderlecht.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *