Rasmus Elm looft AZ-coach Verbeek

By
Updated: juli 30, 2012

Rasmus Elm neemt met pijn in het hart afscheid van AZ. De middenvelder vertrekt voor zes miljoen euro naar CSKA Moskou. “Ik hoop dat het een goede stap is.”

De 24-jarige Elm had afgelopen weekend zichtbaar moeite met het vertrek bij AZ. “Ik heb nog steeds gemengde gevoelens”, zegt hij in De Telegraaf. “Ik heb het hier bij de club, de mensen en de stad altijd geweldig naar mijn zin gehad.”

“Ik ben deze zomer één dag naar Moskou geweest. Om een gevoel te krijgen bij die stad, al is dat op zo’n korte termijn erg moeilijk. Het voelt als een goede stap. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, aan een nieuw avontuur. En natuurlijk is het ook economisch interessant.”

Elm kwam in 2009 over van Kalmar FF. “Ik heb hier een tijd moeten wennen en me aan moeten passen. Pas in het derde jaar heb ik me zonder blessures goed kunnen ontwikkelen. Ik heb hier veel geleerd en ben gegroeid als speler en als persoon. Het is altijd treurig om te vertrekken en gedag te zeggen.”

De Zweed looft trainer Gertjan Verbeek. “Hij is een groot deel van het succes geweest. Ik heb veel gesprekken met hem gevoerd, ook op het einde. Daar luister je naar, maar op het eind luister je naar je eigen gevoel. En dat van je familie”, besluit Elm, die broer Viktor achterlaat in Alkmaar. Bron: Voetbalprimeur.nl

One Comment

  1. De echte supporter

    30 juli 2012 at 19:15

    Rasmus alle succes toegewenst.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *