Verbeek over Moisander en Maher: ‘Ze mogen hun ambitie uitspreken’

By
Updated: juli 30, 2012

AZ heeft dit seizoen Poulsen en Holman al zien vertrekken uit Alkmaar en daar is nu ook Rasmus Elm bijgekomen. De middenvelder tekent zeer waarschijnlijk vandaag een contract bij CSKA Moskou. Naast deze drie basisspelers hebben ook Martens, Moisander en Maher de ambitie om te vertrekken. Bij de twee laatstgenoemde is een transfer zeker niet uitgesloten en zijn er al clubs concreet geweest.

Verbeek maakt zich nog geen zorgen. “Het enige wat telt is hoe we met elkaar omgaan”, vindt Verbeek. “Dat gaat met alle twee prima. En ze mogen hun ambities uitspreken. Ik zie verder wel wat er op me afkomt. Het heeft geen zin om overal op te reageren, want dan ben ik er elke dag mee bezig.”

“Ik vond het veel vervelender toen een aantal spelers in mijn eerste seizoen bij AZ niet Europees wilde spelen”, aldus de coach. “Je wilt trainen, patronen uitproberen, ideeën neerleggen, dat kon toen niet. In zúlke gevallen is het onrustig, net als dat ze rollebollend door de catacomben gaan en mensen op de training hun werk niet doen. Dat is nu dus niet het geval. Maar op het moment dat het spel op de wagen komt, dan overleggen we met de betreffende speler over de te volgen strategie. Zo werken we hier.”

One Comment

  1. De echte supporter

    30 juli 2012 at 19:18

    Verbeek je zou het wel weten. Als jij je er niet druk om maak, dan hoeven wij dat schijnbaar ook niet. Van mij mag maher weg, liefst naar het buitenland. Moisander die zal wel naar anderlecht gaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *