AZ verslikt zich in Real Mallorca: 1-2

By
Updated: juli 28, 2012

AZ heeft zaterdag in eigen stadion een oefenwedstrijd tegen Real Mallorca verloren: 1-2. Voor het elftal van trainer Gertjan Verbeek maakte invaller Ruud Boymans het doelpunt. In de eerste helft hadden Pina en Victor voor de Spanjaarden doel getroffen.

Bij AZ begonnen nieuwelingen Donny Gorter en Viktor Elm aan de linkerkant in de basis. In de tweede helft maakten ook Yves De Winter, Thomas Lam, Robert Klaasen, Mikhail Rosheuvel en Steven Berghuis hun officieuze debuut in het eerste elftal van de Alkmaarders.

 

13 Comments

 1. rucarni

  29 juli 2012 at 09:30

  jaaaa een wedstrijd om van te leren hoop ik.
  En even aan Maher dat kijg je er nu van met die arogantie nu wordt je op de open dag uitgefloten ..dit wordt voor jou een jaar om tegen jezelf te vechten.

  • Jeroen

   29 juli 2012 at 09:32

   Gebeurde dat echt? Hoe reageerde hij daarop?

   • rucarni

    29 juli 2012 at 14:09

    hij was behoorlijk saga maar dat kon je al voor de wedstijd zien hij voelde het wel aankomen denk ik.

 2. Bradje

  29 juli 2012 at 11:01

  Heeft een prima wedstrijd gespeeld, alleen die vrije trappen mag ie wel aan Victor Elm overlaten. Die kan dat stukken beter, ik heb hem dat bij Heerenveen zien doen.

 3. Albert

  29 juli 2012 at 11:04

  Niets van uitfluiten gehoord hoor.

  • rucarni

   29 juli 2012 at 14:10

   gehoor aparaatje nodig dan achter het doel werd hij steeds uitgefloten zodra hij de bal had.

 4. kaazie87

  29 juli 2012 at 12:51

  wat speelde viergever toch weer geweldig goed ik heb de hele wedstrijd op hem zitten letten ik hoop toch zo dat hij blijft ik heb liever dat maher weggaat dan viergever voor maher heb je wel een vervanger thom haye of lerin duarte maar maar in nederland weet ik geen verdediger die net zoveel talent heeft als hij michien virgil van dijk of nuytinck maar ik denk het niet

  • kaazie87

   29 juli 2012 at 12:57

   en toch denk ik dat 020 straks met een monsterbod komt op maher en viergever want zoals het er nu naar uitziet zal moisander naar anderlecht gaan en 020 heeft toch een verdediger nodig en viergever is precies wat ze willen een talentvolle centrale verdediger met drang naar voren zoals vertonghen dat is en maher zal der ook wel heen gaan want ze hebben daar straks een verdigende middenvelder nodig want ga der maar vanuit dat anita naar newcastle gaat en jansen naar vitesse

   • Jeroen

    29 juli 2012 at 17:43

    Ik vraag mij af of AZ nu zal meewerken aan een vertrek van deze twee heren. We hebben straks al 4 basisspelers verloren en anders zijn dat er straks al 6. Dat kan een team nooit hebben.. dan speel je straks voor degradatie. Ik denk dat alleen Martens nog de kans krijgt om te vertrekken, maar de rest zal nog een jaartje in Alkmaar blijven.

 5. Ipjotr3

  29 juli 2012 at 14:06

  Saaie wedstrijd, Martens en V.Elm zeer matig.
  Via de vleugels werd t spel wat beter.Ruudje beter in vorm dan Altidore.
  Jammer dat Maher werd uitgefloten (dat doen ze toch alleen bij 020!!!!!!)
  Uitspraken van Ad8m zijn ingefluisterd door geldwolf Lens 🙁

  • rucarni

   29 juli 2012 at 14:11

   sorry maar over zich eigen afgeroepen ingefluisterd of niet denk dat dit nog veel meer gaat gebeuren als hij zo door gaat.

 6. Azforever

  29 juli 2012 at 20:26

  Uitfluiten van maher gelukkig niet gehoord, hij was trouwens wel een van de beste Azië-ers deze wedstrijd. Denk inderdaad dat Lens een rot spelletje speelt, daar is hij goed in. Ik hoop dat Maher blijft. Zou goed zijn voor AZIË.

 7. Azforever

  29 juli 2012 at 20:27

  Voor AZ natuurlijk (leuk automatische correctie!)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *