Elm verlaat AZ met gemengde gevoelens

By
Updated: juli 28, 2012

Morgen zal Rasmus Elm een contract gaan ondertekenen bij CSKA Moskou. In alle opzichten een opmerkelijk keus omdat hij eerder een contractvoorstel afwees. “Op dat moment was geen enkele club een optie voor mij, want ik wilde eerst het EK afwachten. Het voelt natuurlijk goed dat CSKA na dat toernooi terugkwam voor mij, al zal achteraf pas blijken of ik een goede keuze gemaakt heb.”

“Als het goed is reis ik zondag naar Moskou. CSKA is in alle opzichten een stap vooruit. Maar ik kamp met gemengde gevoelens. Afscheid nemen is altijd lastig. En hier zeker, gezien de fantastische tijd die ik bij AZ gehad heb. Ik ben in Nederland als persoon en speler enorm gegroeid en ik heb hier veelvrienden gemaakt die ik nu moet missen.”

4 Comments

 1. Jeroen

  28 juli 2012 at 21:16

  Elm! Het gaat je goed! Veel plezier in Rusland.

 2. De echte supporter

  28 juli 2012 at 22:08

  veel succes ik gun je deze transfer, al had ik liever gehad dat je nog was gebleven.

 3. NHN

  28 juli 2012 at 22:57

  Wat moet je nou in dat geile Rusland Rasmus. Pegels binnenhalen,dat weet ik. Maar ik hoop dat je ooit nog eens te bewonderen bent in de premier league of zo. Hoe dan ook we zullen je missen. Je vrije trappen,je corners…we zijn een wapen kwijt. Mooiste treffer blijft voor mij de vrije trap in Enschede waar een kansloze wedstrijd omgezet werd in een 1-2 zege, mede door de 1-1 van Elm, op een moment dat AZ echt niet in de wedstrijd zat. Maar ach..er waren zoveel mooie momenten. Bedankt, en het ga je goed.

 4. rucarni

  29 juli 2012 at 09:31

  Rasmus het gaat je goed de keuze snap ik ook niet maar het is jouw keus. had je liever nog een jaar in alkmaar gehad. maar het beste en geniet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *