‘Moisander twijfelt over contractvoorstel Ajax’

By
Updated: juli 27, 2012

De kans lijkt steeds groter dat Moisander niet gaat kiezen voor Ajax. De Amsterdamse club heeft haar interesse al meerdere keren kenbaar gemaakt, maar tot op heden zijn ze nog niet tot een akkoord gekomen. Nu blijkt dat Moisander ergens anders een stuk meer kan verdienen lijkt het erop dat ze definitief achter het net vissen.

De centrumverdediger kan in Amsterdam een contract voor vier seizoenen tekenen tegen 1 miljoen euro per jaar. Het voorstel van Anderlecht bevalt de Finse international van AZ echter meer. In Brussel ligt eveneens een vierjarige verbintenis klaar, maar met een jaarsalaris van 1,6 miljoen euro. Ajax heeft al kenbaar gemaakt niet hoger te gaan.

6 Comments

 1. Jeroen

  27 juli 2012 at 13:52

  MOOI! Laat hem maar lekker naar Anderlecht vertrekken.

 2. Maarten

  27 juli 2012 at 13:58

  Ik denk dat hij blijft

 3. NHN

  27 juli 2012 at 14:17

  Niet twijfelen Moisander,gewoon naar Anderlecht vertrekken. Op AZ was hij uitgekeken,dus ik denk niet dat hij blijft. Ik denk dat dit de beste oplossing is zo. Wij zijn van een kosten/kaarten/lastpost af en (in dit geval) ook van 020 (verwacht dat ze daar gewoon hun interesse verleggen in een andere AZ-er om gewoon te blijven stoken). Las dat die tranfer van die Matias Suarez naar CSKA beklonken is, dus zal Anderlecht wel wat concreter zijn met z’n bod.
  Misschien ben ik wat te negatief over Moisander,maar ik werd flauw van z’n gezever over z’n volgende stap.

 4. Mark

  27 juli 2012 at 14:24

  Of blijven, of naar Anderlecht

 5. De echte supporter

  27 juli 2012 at 14:56

  Ben het met Mark eens. Hij blijft, dan accuut ophouden met dt gezeik van een volgende stap of naar Anderlecht. De kans is er dan dat 020 viergever gek gaa maken denk ik

 6. KeesK

  27 juli 2012 at 16:40

  Het is een profvoetballer dus met het vooruitzicht op een berg poen in België met z’n gunstigere belastingklimaat zal hij zich niet lang op zijn achterhoofd krabben en snel eieren voor zijn geld kiezen bij gebrek aan interesse uit de zuidelijke landen.
  Het is financieel een te grote stap vooruit om nog een jaar in Alkmaar te blijven dus verwacht ik een exit richting Brussel.
  Ben benieuwd wie zijn opvolger wordt, ik verwacht dat die uit de eigen geledingen zal komen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *