‘Anderlecht richt vizier op Ajax-target Moisander’

By
Updated: juli 26, 2012

Het lijkt erop dat Ajax zich zorgen moet gaan maken over de beschikbaarheid van Niklas Moisander. De Amsterdammers leken tot voor kort de enigen met belangstelling voor de verdediger, maar nu is er sowieso concurrentie vanuit België. Het Nieuwsblad schrijft dat Anderlecht ook interesse heeft en zelfs al contact legde met het kamp-Moisander.

Paars-Wit is zoekende naar een centrale verdediger die Roland Juhász en Cheikhou Kouyaté kan vervangen, mocht een van hen deze zomer vertrekken. Moisander maakte vorig seizoen indruk op de clubleiding van Anderlecht in de onderlinge ontmoetingen in de Europa League. In februari werd het 1-0 in Alkmaar en 0-1 in Brussel.

Anderlecht werd eerder al nadrukkelijk gelinkt aan een tweede AZ’er, Maarten Martens. Hij was het, die in de tweede Europese wedstrijd scoorde tegen de club uit zijn thuisland. In hoeverre Anderlecht nu nog belangstelling heeft voor Martens, is onbekend. Wil het Moisander hebben, dan moet er volgens de media zo’n drie miljoen euro betaald worden. Een verkoop van Matías Suárez lijkt daarmee noodzakelijk. Bron: Voetbalzone.nl

 

7 Comments

 1. Mark

  26 juli 2012 at 11:01

  Wil het Moisander hebben, dan moet er volgens de media zo’n drie miljoen euro betaald worden.

  3 miljoen voor Moisander? zou liever 5+ zien

 2. NHN

  26 juli 2012 at 13:03

  Mooie club voor moisander. Hoop dat hij het zelf ook een “mooie”club vindt. Hij wil zo graag naar een mooie club. Ik hoop dat die mooie club uit Brussel ook een mooi bedrag op tafel wil leggen,(iets meer dan die 3 miljoen) en snel zaken wil doen, zijn we ook van dat gezeik van 020 en moisander zelf af. Maar het is helaas een gerucht.

 3. Ipjotr3

  26 juli 2012 at 15:14

  Belgische competitie, zal niet de uitdaging worden voor Niklas?
  Zulte waregem uit, altijd lastig.
  Gewoon nog een jaartje AZ een dan naar t buitenland

  • Jeroen

   26 juli 2012 at 15:47

   Ja ik snap dat ook niet! Ik denk ook niet dat hij naar de Belgische competitie zal gaan. Groot voordeel is wel dat de kans op CL voetbal groter is.

 4. Mark

  26 juli 2012 at 15:47

  “Anderlecht wilt wel 3,5 tot 4 m betalen voor Moisander”

  1 miljoen erbovenop nog a.u.b. als hij toch weg gaat :l

 5. Geert

  26 juli 2012 at 16:02

  4 miljoen vind ik prima voor Moisander.. Maar de Belgische competitie stelt een stuk minder voor dan de Nederlandse. Maar met wat CL inkomsten, kunnen ze misschien wel een hoger salaris betalen.

 6. De echte supporter

  26 juli 2012 at 21:40

  Laat hem maar naar anderlecht gaan, des noods iets minder dan dat ajax betaald. Ik gun het 020 gewoon niet

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *