Verbeek tevreden: ‘Elftal krijgt steeds meer vorm’

By
Updated: juli 25, 2012

Verbeek is tevreden over zijn team. Eerder deze avond wist AZ ondanks een achterstand toch met duidelijke cijfers te winnen. De grote afwezige was Rasmus Elm die dichtbij een overgang is naar CSKA Moskou. Ondanks zijn afwezigheid blijft het team stabiel presteren.

“Het elftal begint steeds meer vorm te krijgen. Ook na enkele wissels bleef het spel stabiel. De nieuwere jongens krijgen begrip voor onze manier van spelen. Kijk naar Rosheuvel die een paar goede voorzetten afleverde, of Haye die geruisloos aansluit. Ook al mocht Rasmus Elm vertrekken, dan kun je zeggen dat de toekomst van AZ gewaarborgd is,” aldus Verbeek.

One Comment

  1. Jeroen

    25 juli 2012 at 23:39

    Die Haye is inderdaad erg goed. Viel mij direct op tijdens het oefenduel. Kon ook erg goed samenspelen met Rosheuvel. Toch hoop ik wel op een versterking als Rasmus vertrekt. We moeten wel zorgen dat we een elftal behouden waarmee we weer een gooi naar de titel kunnen doen. Daar heb je gewoon een grotere selectie voor nodig.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *