CSKA en AZ op hoofdlijnen akkoord over transfer Rasmus Elm

By
Updated: juli 25, 2012

Rasmus Elm gaat AZ verlaten. Volgens Voetbal International zijn beide clubs in hoofdlijnen tot een akkoord gekomen over een transfersom van zes miljoen euro. AZ heeft dit ook eerder op de avond bevestigd.

“We moeten nu alleen de gebruikelijke formaliteiten, zoals een bankgarantie, afhandelen”, vervolgt de sportbestuurder. “We hebben al eerder zaken gedaan met CSKA. Dat helpt.” De Zweeds international zou woensdagavond één helft meespelen met AZ in de oefenwedstrijd tegen Istanbul Büyüksehir, maar is naar München afgereisd om daar de medische keuring voor CSKA te doorlopen. Deze controle neemt waarschijnlijk twee dagen in beslag.

3 Comments

 1. Jeroen

  25 juli 2012 at 22:34

  Daar gaat ie dan… 6 miljoen euro voor een van de grootste talenten uit Zweden. Wie noemde hem ook alweer na Ibrahimovic de speler met de meeste potentie?

  Jammer dat hij ons gaat verlaten. Ik had echt gehoopt op een verlenging. Denk overigens dat AZ nu niet zomaar Martens en Maher zal laten gaan. Dat is gewoon teveel en dan haal je de balans uit het elftal.

  Overigens denk ik dat zijn vervanger al aanwezig is…. Haye… leuke speler

 2. NHN

  26 juli 2012 at 01:54

  Ik had allang geen hoop meer op dat Elm zou gaan verlengen. Maar ik vindt de geldsom van 6 miljoen een afknapper. (Als het klopt) Ik hoop dat AZ nog via andere clausules iets meer kan verdienen in de toekomst. Ik neem aan dat Elm nog niet uitgevoetbald is over een paar jaar daar bij CSKA.
  Maar dan nog…wat moet je bij zo’n mickey mouse ploeg. Ja geld verdienen, dat snap ik. Maar ik vrees dat je daar in de vergetelheid raakt. Soms gaan er van daaruit nog wel eens spelers verder naar een grotere competitie. Maar verder…wat moet je in zo’n duister land. Valt me tegen van Elm, ik dacht dat hij toch ook meer voor het voetbal zou kiezen ipv de dollars.

 3. Geert

  26 juli 2012 at 08:49

  6 miljoen is niet heel veel voor Elm, maar we kunnen het geld goed gebruiken denk ik. Hopelijk vertrekken er niet te veel mensen meer. Al zou ik het niet heel erg vinden als de ajacieden Moisander en Maher vertrekken…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *