‘AZ ontvangt deze week delegatie van CSKA Moskou’

By
Updated: juli 25, 2012

AZ krijgt mogelijk deze week een delegatie van CSKA Moskou op de koffie. De Russische topclub wil met de Alkmaarders onderhandelen over een transfer van Rasmus Elm, meldt het Algemeen Dagblad.

De 24-jarige Zweedse middenvelder is gewild. De interesse van CSKA is niet nieuw, de Russische club heeft de international al langer in het vizier. CSKA wil nu serieus werk maken van de komst van Elm, weet de krant. Mogelijk vinden deze week de eerste gesprekken tussen de clubs plaats, de zaakwaarnemer van Elm sprak eerder al met CSKA.

Elm heeft bij AZ nog een contract voor één seizoen, hij zou de clubleiding van de Alkmaarders inmiddels te kennen hebben gegeven een vertrek te prefereren boven een langer verblijf. AZ verwacht een tussen de vijf en zeven miljoen euro te ontvangen voor Elm. Wanneer de Zweed daadwerkelijk vertrekt, beraadt AZ zich op het aantrekken van een nieuwe middenvelder. Bron: Voetbalprimeur.nl

5 Comments

 1. Leo

  25 juli 2012 at 11:44

  En weer gaat nu AZ speler, op dit moment is Elm echt de beste speler van AZ en een van de beste middenvelders van de Nederlandse competitie, voor n klein transferbedrag de Alkmaarse poort uit. Hoog tijd dat AZ zijn transferbeleid eens goed onder de loep neemt.

  • Jeroen

   25 juli 2012 at 12:18

   Helemaal met je eens Leo… AZ laat spelers soms te gemakkelijk gaan om de vrede te bewaren. Laten we nu gewoon het maximale eruit halen. Dan doen clubs als Heerenveen, PSV, Ajax en Groningen ook. Waarom wij dan niet?

   Elm – zeker 8 miljoen ondanks dat hij nog maar voor een jaar een contract heeft.
   Maher – Niet minder dan 10 miljoen

   Dat geeft ons de middelen om direct goede versterkingne te halen. Want die hebben we wel nodig mochten ze vertrekken.

 2. NHN

  25 juli 2012 at 13:53

  CSKA is niks voor Elm…Wat moet ‘ie in zo’n maffia-competitie? AZ kennende zal er nog wel een aardig slaatje geslagen worden als dit doorgaat. Ik geloof zelf niet in een bedrag van tussen de 5 en 7 miljoen euro. Maarre..volgens de berichten waren CSKA en AZ zulke goeie maatjes van elkaar. Slijt daar dan ook effe (bijv) de nooit doorgebroken Ortiz voor een leuk bedrag. En doe Maher d’r ook heen. Ja hij wil wel naar een Nederlandse topclub (lees PSV of 020), maar zodra uit rusland de dollars gaan rinkelen, dan piept z’n zaakwaarnemer wel anders (en die is geloof ik de belangrijkste schakel in dit spelletje).
  Rusland is mooi om je overbodige rommel te dumpen (nu is Maher niet overbodig, maar hij maakt zich onmogelijk), en is niks voor een sterspeler als Rasmus Elm. Ga toch lekker in de Premier League voetballen. In zulk voetbal en een dergelijke entourage hoor je thuis.

 3. Jeroen

  25 juli 2012 at 19:57

  Lees net dat AZ en CSKA er op hoofdlijnen uit zijn… ELM vertrekt dus zo goed als zeker

 4. rucarni

  25 juli 2012 at 22:27

  Ben echt boos …Elm gaat naar cska voor 6 miljoen euro.
  alles is al rond.
  soms denk ik wel eens waarom ben ik in godsnaam fan van az geworden ……. elke keer als er een leuk tot goed elftal staat wordt de helft weer verkocht. sorry maar moet het nu echt even kwijt hoor wat een kut club is het soms.
  ps: laat Maher nu ook maar oprotten als we toch aan het weg geven zijn dan meteen alles maar az.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *