Maher: ‘Een voorkeur voor Ajax of PSV spreek ik niet uit’

By
Updated: juli 24, 2012

Adam Maher hield zich in de afgelopen weken stil, maar blijkt nog altijd te azen op een vertrek bij AZ. De middenvelder vindt zichzelf rijp voor een stap hogerop en was eerder deze zomer serieus in beeld bij PSV, dat een bod op Maher afgewezen zag worden. De middenvelder maakte destijds duidelijk dat hij graag naar Eindhoven wilde gaan, maar ziet ook Ajax nog als een optie.

De negentienjarige Maher blijkt in het verleden al eerder te hebben geprobeerd om bij Ajax te komen. “Voordat ik zeven jaar geleden naar de jeugdopleiding van AZ ging, ben ik drie keer afgewezen op de talentendagen van Ajax”, zegt hij in gesprek met NUsport. “Maar ach, op zo’n dag kan een club niet alles zien. Bovendien kun je je in één jaar snel ontwikkelen. Voor mij is Ajax daarom nog gewoon een optie, mocht er serieuze interesse komen.”

“Een voorkeur voor Ajax of PSV spreek ik niet uit”, vervolgt Maher. “PSV was de eerste en tot nu toe de enige club die zich concreet meldde. Ik woon in Diemen en als jongetje was ik wel een tijdje voor Ajax. Volgens mij is dat nog steeds een mooie club. Ajax is Ajax, dat verandert niet. Maar als ik voor PSV zou spelen, dan kan ik ook in Amsterdam nog gewoon over straat. Dat kan ik nu ik bij AZ speel ook.” Bron: Voetbalzone.nl

 

5 Comments

 1. Thom

  24 juli 2012 at 13:17

  Vermoeidend die Maher, lekker naar 020 gaan; kan ie op de fiets naar z’n werk… of zou ie dan achterop bij zijn vader gaan?

 2. Geert

  24 juli 2012 at 15:04

  Ondankbare jongen is het toch… AZ zou zijn contract moeten open breken en hem 10 keer zoveel salaris geven. Anders lekker laten vertrekken en een transfer dan ook niet proberen tegen te houden. In dat laatste geval moeten we ook zeker een percentage (minimaal 10%) krijgen bij eventuele doorverkoop door ajax/PSV.

 3. Derek

  24 juli 2012 at 16:24

  hamdaoui 2.0

 4. hAnZ

  24 juli 2012 at 19:24

  Idd Derek, hoe was het ook alweer met die ezel en die steen? Leren die gasten dan HE-LE-MAAL niks? Het lijken net honden die achter een worst aanrennen.
  Jammer dat zijn echte karakter nu naar boven komt; van een verwend jongetje die ziet dat bij de buurman het gras groener is. Laat hem maar lekker opzouten en de bank bij die lampies of 020 warm te houden, want dat zijn zulke geweldige clubs…
  “t is te bidden dat AZ zonder hem dit komende seizoen weer kampioen wordt. AZ heeft gelijk dat ze hem gewoon aan zijn contract houden en dat niet gaan openbreken.
  Ik zeg; komende zaterdag uitfluiten die bal. En, als het seizoen begint even een tijdje laten afkoelen op de bank.

 5. De echte supporter

  24 juli 2012 at 19:52

  Lekker voor veel geld naar 020. Daar is nooit een speler van marokaanse afkomst geslaagd. Maar maher vindt het een mooi club. Misschien moet hij zich eens erin verdiepen. Opzouten die gek en de kas lekker vullen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *