AZ wint oefenduel van MVV: 2-0

By
Updated: juli 21, 2012

AZ boekte vrijdag in Anna Paulowna een regelmatige 2-0 oefenzege op Jupiler League-club MVV. Na afloop toonde Gertjan Verbeek zich zonder namen te noemen kritisch op de wisselspelers.

Erik Falkenburg opende na een kwartier spelen de score, waarna Adam Maher met de 2-0 het duel al snel op slot gooide. “De eerste helft vond ik goed tot zeer goed, de tweede helft matig tot slecht. Voor rust waren we heel dominant, zetten we als team druk en waren we in balbezit erg sterk. Tja, alleen de finesse ontbrak.”

Verbeek zag na rust een ander, wisselvallig, gezicht van zijn ploeg. “In de tweede helft waren we niet in staat om samen te werken. Er werd te veel met de bal gelopen. We zijn nu een team aan het formeren dat elkaar aanvoelt. Als je als team zo matig speelt als na rust, mogen diegenen in de spiegel kijken”, besluit de trainer van de Alkmaarders. Bron: Voetbalprimeur.nl

One Comment

  1. gerard

    22 juli 2012 at 15:30

    Martens stond weer op de linksvoor positie opgesteld, waarschijnlijk gezien de concurrentie zal dat ook zijn positie worden voor dit seizoen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *