AZ probeert Rasmus Elm te verleiden tot langer verblijf

By
Updated: juli 18, 2012

AZ gaat proberen om Rasmus Elm langer te behouden. Het contract van de Zweed loopt volgend jaar af, maar de club uit Alkmaar wil graag met hem door. Elm zou ook op veel aandacht van andere clubs kunnen rekenen.

Directeur voetbalzaken Earnest Stewart wil snel weten waar hij aan toe is. “Op zeer korte termijn hopen wij van hem te horen wat hij echt wil. Pas dan kunnen we kijken hoe we dit gaan aanpakken, maar het lijkt me duidelijk dat we Rasmus heel graag willen behouden voor AZ”, vertelde hij aan Voetbal International.

Veel clubs zouden belangstelling hebben voor de Zweed, maar niemand heeft zich nog concreet gemeld. Bron: FCUpdate.nl

3 Comments

 1. Jeroen

  18 juli 2012 at 11:44

  Stel als hij blijft en zijn contract gaat verlengen, dan zal het mij niet verbazen als hij aanvoerder gaat worden van AZ. Moisander zal waarschijnlijk vertrekken dus dan kunnen ze mooi deze rol aan Rasmus geven.

 2. gerard

  18 juli 2012 at 12:14

  Ik zie anders Moisander nog niet zo gauw vertrekken want na dit seizoen kan AZ nog altijd een zelfde transfersom vragen, kijk maar eens naar Vertonghen, Narsingh, etc. met eenjarige contracten (zeker bij wederom een succesvol seizoen).
  Kans is gewoon aanwezig dat er niets meer vertrekt.

 3. De echte supporter

  19 juli 2012 at 00:04

  ik vind dat hij nu langzamerhand duidelijkheid moet geven, over hij wil blijven ja of nee. Volgens mij heeft AZ hem ook altijd netjes behandeld dus Elm geef nu maar aan dat je blijft……

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *