Reijnen ziet kansen bij vertrek Moisander

By
Updated: juli 15, 2012

Voor Etiënne Reijnen zal een vertrek van Niklas Moisander niet slecht uitkomen. De 25-jarige verdediger van AZ hoopt een basisplaats af te dwingen en met een vertrek van Moisander, die in de belangstelling van Ajax staat, wordt de concurrentie in de verdediging minder.

“Het liefst speel ik elke wedstrijd, maar we hebben veel goede verdedigers, dus zo eenvoudig is dat niet”, zei Etiënne tegenover NUsport. “We spelen ook dit jaar waarschijnlijk weer veel wedstrijden, dus mijn kans komt wel weer.”

Ondanks dat Reijnen graag aan spelen toe wil komen, ziet hij Moisander niet graag vertrekken. “Het zal mij inderdaad niet slecht uitkomen als hij vertrekt, maar Niklas is één van onze betere spelers en het zou zonde zijn als zo’n speler AZ verlaat. Hij verdient het om de stap te maken.” Bron: Soccernews.nl

3 Comments

 1. Jeroen

  15 juli 2012 at 11:38

  Ik mag toch hopen dat er iemand anders het vertrek van Moisander gaat opvangen. Ik vind dat Reijnen nou niet echt het AZ niveau heeft als ik eerlijk ben. Wat vinden jullie?

 2. Irshad

  15 juli 2012 at 13:09

  Ja, als ie niet speelt, doet ie de nodige ervaring ook niet op. Hij is niet voor niets gehaald, neem ik aan.

 3. NHN

  15 juli 2012 at 22:53

  Geef Reijnen gewoon een kans. Ik vind het niet zo’n slechte. Ervaring (en dat heeft hij idd nog te weinig),doe je alleen maar op door te spelen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *