Rasmus Elm: ‘Ik weet het gewoon nog niet’

By
Updated: juli 15, 2012

Rasmus Elm heeft nog altijd geen beslissing genomen over zijn toekomst. De middenvelder staat in de belangstelling van diverse buitenlandse club, maar is de voorbereiding gewoon gestart bij AZ.

AZ rekende op een vertrek van Elm, maar inmiddels is een langer verblijf van de Zweed in Alkmaar niet meer uitgesproken. Zelf hield de spelmaker zich zaterdag na afloop van de oefenwedstrijd tegen Eskisehirspor (1-1) op de vlakte.

“Het is niet honderd procent zeker dat ik blijf en het is ook niet honderd procent zeker dat ik AZ verlaat”, sprak de niet vaak op spannende quotes te betrappen Zweed tegen NUSport. “Ik weet het gewoon nog niet.”

Elm houdt zich voorlopig ook niet bezig met zijn toekomst. “Ik laat het allemaal aan mijn zaakwaarnemer over en dan zien we wel wat er gebeurt. Het is in ieder geval geen straf om bij AZ te blijven.”

Wanneer Elm bij AZ blijft, hoopt hij samen met zijn broer Viktor een gooi te kunnen doen naar de landstitel. “Dat is voor ons allemaal een droom, maar niet de doelstelling. AZ moet altijd Europees voetbal halen en dat willen we dit jaar dus ook.” Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *