De Zeeuw sluit transfer niet uit

By
Updated: januari 29, 2009
De Zeeuw sluit transfer niet uit

Nee, gek vindt Demy de Zeeuw het niet dat hij in verband wordt gebracht met een transfer. “Als je goed speelt en bovenaan staat, komt er altijd interesse. Dat was vorig jaar zomer veel minder,” zegt de middenvelder in Sportweek.

Toen aasde De Zeeuw na een teleurstellend EK op een transfer, maar was er geen interesse. Totdat Hamburger SV zich op de laatste dag voor hem meldde, maar dat was te kort dag. Ook nu heeft HSV de twintigvoudig international volgens Duitse media op de korrel als opvolger van Nigel de Jong en naar verluidt volgt ook 1899 Hoffenheim hem.

“Van HSV weet ik niks en van Hoffenheim ook niet. Er is niemand die zich bij mij of mijn zaakwaarnemer heeft gemeld, dus op dit moment hoef ik nergens over na te denken. Maar ik sluit een transfer niet per definitie uit. Iedereen heeft ambities en als de kans zich voordoet, moet je altijd luisteren naar het verhaal van een club. Het zijn mooie clubs al spreekt HSV me meer aan dan Hoffenheim.”

Bovendien is de Bundesliga een competitie die De Zeeuw trekt. “Maar het is niet zo dat ik daar per se heen moet. We staan bovenaan met AZ, hebben goede papieren in de beker; het gaat gewoon goed. Daar moet je ook rekening houden. De situatie is nu heel anders dan in de zomer. Toen wilde ik écht weg. Nu heb ik dat helemaal niet.”

Bron: Sportweek.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *