Rasmus Elm laat zich nog niet uit over toekomst bij AZ

By
Updated: juli 13, 2012

Ondanks het aantrekken van broer Viktor Elm, moet AZ nog altijd vrezen voor een vertrek van Rasmus Elm. De middenvelder kende vorig seizoen een uitstekend jaar en wordt door verschillende grote Europese clubs gevolgd. Na afloop van het met 0-6 gewonnen duel met FC Presikhaaf sprak de Zweed met RTV Noord-Holland.

Elm is blij met zijn terugkeer bij AZ, nadat hij in juni met zijn vaderland meedeed aan het EK in Polen en Oekraïne. Over een transfer was hij minder uitgesproken. “Het is mooi om hier weer te zijn en weer te trainen. Het is moeilijk om te zeggen wat er gaande is. We zullen zien wat er gaat gebeuren, dat is alles wat ik kan zeggen.”

Ook liet Elm zich uit over broer Viktor. “Het is geweldig om met Viktor samen te spelen. Ik vind hem een geweldige speler. Het is een goede aankoop voor AZ en het is leuk om met hem samen te spelen.” Of het de 24-jarige speler van gedachte doet veranderen, weet hij niet. “Ik kan dat niet in gedachten houden. Het is leuk om met hem samen te spelen, maar zoals ik al zei, we zullen zien wat er gebeurd.” Bron: Soccernews.nl

One Comment

  1. De echte supporter

    14 juli 2012 at 08:48

    Wat een duister gedoe. Hj zpu duidelijkheid geven na het EK. Die is afgelopen, dus Elm wat ga je doen…….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *