Update: Koenders in beeld bij NEC

By
Updated: januari 28, 2009
Koenders in beeld bij NEC

NEC wil de overbodige Koenders weghalen bij AZ. De 22-jarige verdediger heeft al meerdere keren te horen gekregen niet in de plannen van Louis van Gaal voor te komen. Een transfer lijkt dan ook al beklonken.

NEC en AZ zijn tot een akkoord gekomen over het verhuur van verdediger Milano Koenders. De 22-jarige jeugdinternational zal het lopende seizoen afmaken bij NEC. Vandaag onderging de Amsterdammer een medische keuring, waardoor hij direct aan kon sluiten bij de groepstraining.

Met de komst van Koenders zou de positie van rechtsback in het elftal van NEC direct dubbel bezet te zijn. “Dan zijn de posities die we zochten bezit,”aldus technisch directeur Carlos Aalbers.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *