‘Udinese heeft zes miljoen euro over voor Esteban’

By
Updated: juli 10, 2012

Voetbalzone weet te melden dat Udinese interesse heeft in AZ-keeper Esteban Alvarado. Onlangs heeft de Italiaanse club Samir Handanovic verkocht en heeft haar vizier nu  gericht op de Alkmaarse doelman.

Udinese speelt Champions League voetbal en dat zou Esteban kunnen overhalen om te vertrekken. Het is nog onduidelijk of AZ akkoord gaat met een transferbedrag van 6 miljoen euro. De keeper heeft nog een contract tot medio 2015 in Alkmaar.

12 Comments

 1. markochi

  10 juli 2012 at 19:42

  1 woord: nee. Esteban is een volksheld geworden, en die gaat niet zomaar weg!

 2. Jeroen

  10 juli 2012 at 19:42

  Sta hier niet echt van te kijken. Esteban is een erg goede keeper en heeft zich via de Europa League behoorlijk in de kijker gespeeld. Een bedrag van 6 miljoen is overigens best redelijk denk ik zo.

  Toch hoop ik echt dat hij nog even blijft. Ik vind het echt een leuke speler voor AZ.

 3. Florian

  10 juli 2012 at 20:28

  Als dit gebeurt ga ik huilen

 4. markochi

  10 juli 2012 at 20:53

  even snel iets anders, jezus die Boymans schiet er weer 3 in vandaag. Dat wordt misschien nog wat!!

 5. De echte supporter

  10 juli 2012 at 21:40

  Hebben we al eventueel een vervanger voor hem, als hij echt weg gaat.
  Houden we nog wel elf man over om het seizoen mee te beginnen?

 6. NHN

  10 juli 2012 at 22:42

  Dat er interesse is/komt voor Esteban verrast mij ook niet. Eens zal ook hij vertrekken. Maar laat AZ de prijs nog maar effe opdrijven. Wel mooi dat het meteen een buitenlandse club is die interesse toont, dan wimpel je “fooibedragen” meteen af.
  Volgens mij heb je met De Winter en Heijblok 2 eredivisie waardige vervangers in huis, en natuurlijk ook Hobie verhulst, die zal toch ook een keer de kans moeten krijgen. Volgens mij was het aantrekken van De Winter een zet om het eventuele verlies van Esteban voor te zijn (al verwachtte ik dat dat volgende zomer pas concreet zou gaan worden)

 7. Barry

  10 juli 2012 at 23:17

  Jeetje! Normaal zeg ik,dit zijn roddels..
  Maar a hebben we tegen udinese gespeeld.
  en b Handovic is naar Inter!
  minimaal 8 a 10 miljoen hoor voor onze cult held!

 8. Peejee

  10 juli 2012 at 23:34

  Wederom een traantje wegpinken bij het ombinden van de strikjes en zo. Kom op heren, 6 mln is veel geld en idd we hebben een aantal goeie jongens achter Esteban. We blijven, links of rechts om, nooit hetzelfde. Kijk alleen maar even terug wie er over is van de afgelopen jaren en hoe we daarna weer gepresteerd hebben. Zegt genoeg, lijkt mij.Voorlopig is het slechts wandelgangen nieuws. Niks concreet, dus.

 9. Geert

  11 juli 2012 at 12:12

  6 miljoen voor een keeper is niet niets… Stekelenburg ging ook voor ±6 miljoen van ajax naar Roma. Ik zou het erg jammer vinden. Ik denk ook dat we nog geen goede vervanger hebben voor hem. Of de Winter nou echt een goede vervanger is als 1e keeper weet ik niet en Verhulst is nog net te jong denk ik.

 10. Derek

  11 juli 2012 at 13:29

  Nee!

 11. Barry

  12 juli 2012 at 10:32

  verhulst de 4e keeper van vorig jaar dacht je al aan 1e keeper te laten worden????
  Diew liet er al 5 doorgaan tegen jong fc Groningen!
  Job Bulters is een ster vergeleken hem!

 12. Geert

  12 juli 2012 at 13:56

  Verhulst zal uiteindelijk 1e keeper worden. Maar dat is nu nog te vroeg. Hij heeft nog zeker 1 of 2 jaar nodig. Dus moeten we Esteban nog minimaal 1 jaar houden..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *