Messaoud opnieuw weken uitgeschakeld

By
Updated: juli 10, 2012

Messaoud, vorig jaar nog topscoorder van de voorbereidingen, kent een ongelukkige periode bij AZ. De middenvelder speelde vorig seizoen zijn wedstrijden voor het beloftenteam en mocht een enkele keer aantreden in het eerste. Tijdens dat duel moest hij binnen een minuut al vervangen worden vanwege een kaakbreuk. Opnieuw lijkt het niet mee te zitten voor Messaoud want hij liep vorige week een knieblessure op die hem zeker zes weken langs de kant zal houden.

In het ziekenhuis werd de knie onderzocht en daaruit kwam naar voren dat de binnenband van zijn linkerknie beschadigd is. Met dit kwetsuur is hij zeker zes weken uitgeschakeld, meldt AZ op de officiele website.

4 Comments

 1. Jeroen

  10 juli 2012 at 16:25

  Zo ontzettend jammer! Iedere keer hoop ik weer dat hij mag invallen, want ik weet zeker dat hij het niveau heeft, en iedere keer lukt het toch net niet. Nu weer weken uitgeschakeld, dus zal het alleen maar moeilijker worden om zijn plek op te eisen.

 2. Mozes

  10 juli 2012 at 17:41

  Dit is echt heel erg jammer. Misschien wel het grootste talent in de jeugd. Een middenvelder met een fenomenale scoringsdrift, creativiteit en techniek. Dit is sneu maar hoeft niet het einde te betekenen. Ik hoop dat AZ zijn contract met 3 jaar verlengt en hem een beetje rust in ze hoofd gunt. Dat hij zo naar een bal duikt bij zijn debuut is niet des Messaoud. Dat is puur stress en drang om je te willen bewijzen.

  Verhuur deze jongen lekker aan een club waar hij minuten kan maken en Verbeek kan overtuigen. Ik weet wel zeker dat hij op het hoogste niveau een middenvelder kan worden die er jaarlijks 15 inlegt en 10 asst. geeft.

 3. piet retief

  10 juli 2012 at 18:53

  dit las ik afgelopen weekend al in de alkmaarse courant
  vroeg me al af waarom het nog niet was gepost!

  • Jeroen

   10 juli 2012 at 19:28

   Omdat hij vandaag pas de definitieve uitslag heeft gekregen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *