Geen concrete belangstelling voor ‘grote’ AZ spelers

By
Updated: januari 28, 2009
Geen concrete belangstelling voor 'grpte

Marcel Brands heeft tegenover De Telegraaf laten weten dat er geen concrete interesse is voor de ‘grote’ spelers van AZ. Hij denkt dan ook geen afscheid te moeten nemen van belangrijke krachten.

“Er is alleen via een tussenpersoon geïnformeerd naar Moussa Dembélé. Maar ik verwacht niks meer. Want er is geen concrete belangstelling voor de ‘grote’ spelers van ons. Al kan dat morgen natuurlijk allemaal alweer heel anders zijn,” aldus Brands.

Toch is Brands wel bang dat, als AZ deze lijn kan doortrekken, er in de zomer wel spelers AZ gaan verlaten. “We zijn voor onze doelstelling om in de topvijf te eindigen al een heel eind op weg. Wat er komende zomer gebeurt, weet je niet. De eventuele titel kan belangstelling aanwakkeren. Niemand van ons heeft ooit Champions League gespeeld en iedereen ligt lang vast. We zullen er geen tien verkopen, maar je moet er altijd rekening mee houden dat er dan een of twee kunnen vertrekken.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *