‘Ajax heeft zich gemeld bij AZ voor Niklas Moisander’

By
Updated: juli 10, 2012

Nu Vertonghen is vertrokken bij Ajax lijkt de kans steeds aannemelijker dat Moisander zijn plek gaat opvullen. De Telegraaf weet namelijk al te melden dat er afgelopen zaterdag contact is geweest tussen Marc Overmars en Earnest Stewart over een eventuele transfer.

Ondanks dat Verbeek snapt dat Ajax interesse heeft in de verdediger, laakt hij de handelswijze van de Amsterdamse club. “Ajax draait het om. Ze maken Niklas geil met een vorstelijk aanbod en willen dan pas met AZ onderhandelen. Nee, wij zullen eerst in beeld moeten komen. Het is echt niet zo dat ze wilden weten of Niklas voor Ajax openstaat. Natuurlijk staat hij dat. Iedere voetballer wil bij Ajax spelen,” aldus Verbeek.

One Comment

  1. De echte supporter

    10 juli 2012 at 21:35

    Dit is de pure mentaliteit van ajax met hun arogante manier van doen. Je zou je toch schamen als je fan bent van zo’n club.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *