‘PSV kan Maher op dit moment te weinig perspectief bieden’

By
Updated: juli 7, 2012

De kans dat Maher volgend seizoen voor PSV gaat spelen lijkt met de dag af te nemen. Waar vorige week nog werd aangegeven dat de club uit Eindhoven een bod zou hebben uitgebracht, wordt dit ontkracht door technisch manager Brands. “Daar hebben we, als de selectie intact blijft, het geld niet voor. Dus dat speelt nu niet. Een goede speler, begrijp me goed, maar het is ook nog maar de vraag welk perspectief je hem kan bieden. Op ons middenveld lopen al Wijnaldum, Van Bommel, Strootman en Toivonen rond.”

“Is er dan wel plek voor nog zo’n speler? Maar het blijft een fantastische voetballer. Ik heb hem destijds bij AZ nog z’n eerste contractje gegeven.”

7 Comments

 1. Jeroen

  7 juli 2012 at 22:30

  Maher moet gewoon nog even blijven en daarna naar het buitenland verkassen. Het schijnt overigens wel dat Maher echt voor een zeer laag salaris voetbalt bij AZ. Brands heeft namelijk ooit het contract opgesteld en weet dus precies hoeveel hij verdient. Misschien wel netjes van AZ om dit contract open te breken en zijn salaris te verhogen? Wat vinden jullie?

  • Mike

   8 juli 2012 at 15:11

   Zijn contract is al verlengt dat was vorig jaar dus hij heeft al een hoger salaris fout van de verslag gever.

   Verder toch weer balen dat Messaoud weer op de training geblesseerd is geraakt aan knee banden hij mist de voorbereiding hij is 4 a 6 weken uit

   • Mozes

    8 juli 2012 at 15:41

    Mike,

    Waar heb je die info vandaan? Was namelijk al benieuwd waarom Ali niet in actie kwam.

    Dat zou zonde zijn zeg want ik hoop stiekem op vertrek van Martens en dat Ali speelminuten krijgt. In VI gaf Verbeek aan dat hij nog zijn twijfels had.

    Ik sluit trouwens niet eens uit dat Messaoud gratis mag vertrekken deze zomer. Die afspraak heeft hij namelijk gemaakt met AZ vorig jaar. Toen was hij namelijk voor de 2e keer op rij topscorer van de voorbereiding maar mocht bij de 1e serieuze duel niet eens bij de eerste 18 zijn.

    ”De mensen om mij heen geloven het ook niet meer. Ze snappen niet hoe rustig ik onder deze situatie blijf. Het enige wat ik van de coach te horen krijg is dat ik rustig moet blijven en gewoon mijn ding moet doen, maar ik heb geen tijd meer om te wachten. Ik moet nu gewoon verder kijken. Ik had onlangs een mooie aanbieding ontvangen van een club uit het buitenland, maar AZ wilde me niet laten gaan. Ik voel me fit, ben topscorer tijdens de voorbereiding en wil me verder ontwikkelen op het hoogste niveau. Deze week ga ik goed overleggen met mijn agenten en ik hoop dat het allemaal goed komt inshAllah.”

    Ik zag Falkenburg gister weer spelen tegen amateurs. Nou nou nou. Ali Messaoud loopt 1 op 2 qua doelpunten en volgens mij is dat voor een middenvelder geen slechte moyenne. Als AZ het niet aandurft moeten ze deze jongen of laten gaan of contract verlengen en verhuren aan een eredivisie club.

 2. De echte supporter

  8 juli 2012 at 11:13

  Als hij dan wil bijtekenen voor een langere periode, dan is dat misschien wel handig. Regel dan ook meteen een transfersom, zodat daar naderhand geen misverstranden over kunnen ontstaan. Want dat zie ik namelijk gebeuren. Dat is mij ingegeven door de uitlatingen van maher zelf de laatste tijd.

 3. NHN

  8 juli 2012 at 11:19

  Eerst het begin van de competitie afwachten. Maher heeft in z’n 1e jaar geschitterd,dat is een feit. Maar vaak zakken zulke voetballers ver terug in het 2e jaar. Feit is wel, dat als het dit seizoen, weer een relevatie blijkt te zijn en hij gewoon basisspeler is en blijft, zijn contract opengebroken moet worden.
  Ik denk dat AZ ook even de huidige situatie afwacht. Laat Maher z’n kop gek lullen, en kiest hij voor meer geld voor de bank bij een andere club, of toont hij karakter en blijft hij bij AZ. Het karakter van een voetballer is volgens mij namelijk erg belangrijk voor de technische staf.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *