AZ wint eenvoudig van amateurclub BKC: 6-0

By
Updated: juli 7, 2012

AZ is de voorbereidingswedstrijd bij BKC zonder problemen doorgekomen. De equipe van Gertjan Verbeek was zaterdag met 6-0 te sterk voor de amateurclub. Boymans (2), Beerens, Luckassen, Reijnen en Ondaan scoorden.

De komende periode speelt AZ nog tegen vv Dirkshorn/Regioteam, FC Presikhaaf, Eskeserispor, MVV, Istanbul BB Spor, Real Mallorca, sc Cambuur en Fortuna Dusseldorf.

2 Comments

 1. markochi

  7 juli 2012 at 19:47

  Boymans goed bezig??

  • Jeroen

   7 juli 2012 at 19:55

   Sowieso mooi dat hij er twee heeft gemaakt. Altidore pakte nu ook weer zijn eerste wedstrijd mee, dus laten we hopen dat hij er de komende wedstrijden een hoop gaat maken. We kunnen Boymans goed als standin gebruiken en wellicht volgend seizoen als basisspeler??

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *