AZ wint ook zonder te sprankelen

By
Updated: januari 25, 2009
AZ wint ook zonder te sprankelen

AZ heeft tegen De Graafschap z’n 15de competitiezege geboekt. Voor de achtse keer op rij werd de nul gehouden: 2-0

De bezoekers verstopten zich niet en waren na 10 minuten dicht bij de 0-1 na een slippertje van AZ-doelman Romero. In de tegenstoot sloeg AZ echter toe via Ari. Nadat de 1-1 van Sahar onterecht was afgekeurd wegens buitenspel, knalde Pocognoli pal voor rust de 2-0 binnen.

Ook na de rust wilde de wedstrijd maar niet opwindend worden. De Graafschap was gelijkwaardig zonder gevaar te stichten terwijl AZ de handrem erop hield. Swerts raakte nog wel de lat, waarna een nieuw AZ-koppel voorin (Pelle en Dembele voor Ari en Elhamdaoui) evenmin succes had.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *