Viktor Elm: ‘Ik weet niet of Rasmus blijft’

By
Updated: juli 4, 2012

Viktor Elm heeft dinsdagavond zijn officieuze debuut gemaakt in het shirt van AZ. In een oefenwedstrijd tegen Hollandia T maakte hij zijn eerste minuten, nog zonder broertje Rasmus. Onbekend is of dat nog gaat komen. Het is een vraag die iedere dag komt, maar waar hij het antwoord schuldig moet blijven.

“Ik weet niet of hij blijft, ik hoop van wel. Ramsus weet het zelf namelijk ook niet goed”, zegt de aanwinst tegenover het Algemeen Dagblad. Hamburger SV was de laatste club met serieuze interesse. “Dat klopt ja, die hebben interesse. Maar daarna heb ik ook niks gehoord. En ik denk niet dat ik er veel invloed op heb.”

Als de Zweedse middenvelder wel invloed zou hebben, stond het vast dat zijn broer deze zomer AZ zou verlaten. Nu hoopt hij daar op. “Ik denk maar zo: elke dag dat Rasmus nog niet weg is, is er een beetje meer hoop dat hij blijft. Want het staat vast dat ik graag met hem wil spelen zoals vroeger in Zweden bij Kalmar. Toen voetbalde onze broer David ook nog in het team. Onze ouders zouden het natuurlijk ook leuk vinden ja.”

Zelf koos Elm voor de overstap van sc Heerenveen naar AZ, daar kon trainer Marco van Basten niets meer aan doen. “Ik wilde naar een andere Nederlandse club. Na 3,5 jaar Heerenveen had ik een prikkel nodig. Voor Van Basten alleen wilde ik niet blijven.” Bron: Voetbalprimeur.nl

One Comment

  1. De echte supporter

    4 juli 2012 at 19:17

    Ik ben heel blij dat hij de overstap heeft gemaakt naar az

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *