De Zeeuw nadrukkelijk in verband gebracht met HSV

By
Updated: januari 23, 2009
De Zeeuw nadrukkelijk in verband gebracht met HSV

Het is niet de eerste keer dat De Zeeuw in verband wordt gebracht met HSV. Vooral door het vertrek van Nigel de Jong bij HSV lijkt een vertrek van de Alkmaarse middenvelder aanstaande.

De Zeeuw is een belangrijke speler voor AZ en daarom wil de Alkmaarse club heb liever niet kwijt. “Op de nieuwjaarsreceptie zijn we vorige week ook duidelijk geweest wat betreft het verkopen van belangrijke spelers. En De Zeeuw is een dergelijke steunpilaar die we graag willen behouden,” aldus Brands.

De Zeeuw heeft laten weten nog wel graag het seizoen af te maken in Alkmaar. “Ik vind HSV een prachtige club en natuurlijk denk je daar over na als er interesse is. Maar ik heb niks vernomen en richt me voor de volle honderd procent op AZ.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *