Poulsen: ‘Paar lekkere acties kunnen maken’

By
Updated: januari 22, 2009
Poulsen: 'Paar lekkere acties kunnen maken'

Kennen we hem nog? Simon Poulsen die dit seizoen nog geen moment in actie is geweest. Gisteren kreeg hij dan toch zijn kans om zichzelf te bewijzen in de wedstrijd tegen Achilles’29.

“Voor mij maakte het niet uit of we nu tegen amateurs of profs moesten. Dat ik eindelijk weer eens in de basis stond was veel belangrijker voor me. De laatste keer dat ik minuten maakte was in het uitduel met De Graafschap, volgens mij. Het was goed om me weer eens aan het publiek te laten zien,” aldus Simon Poulsen

De linksbuiten zag geen grootse wedstrijd van zijn ploeg, maar was redelijk tevreden met zijn eigen spel. “Ik speelde niet fantastisch. Toch heb ik wel een paar lekkere acties kunnen maken. Alleen mijn eindpass was soms wat minder; hoewel de aanvallers in sommige situaties ook wat attenter konden zijn. Het was trouwens behoorlijk lastig tegen deze tegenstander. Ze gaven alles en vochten voor elke bal. Onze concentratie was niet top. Anders hadden we wel met 6 of 7-0 gewonnen.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *