Kolehmainen: "Ik wist niet dat ik zoveel fans heb"

By
Updated: januari 22, 2009
Kolehmainen:

Aan Alkmaarse zijde mochten gisterenavond Vejinovic en Kolehmainen hun officiele debuut maken. Van Gaal verklaarde het duodebuut: “Ik heb ze laten debuteren om ze te laten wennen aan de omstandigheden. Nee, ik ga verder niks over ze zeggen. Dat legt alleen maar extra druk op.”

Vooral de blonde Fin werd luid toegejuicht. “Ik wist niet dat ik zoveel fans heb”, lachte hij na afloop. “Waarom ze zoveel juichten als ik aan de bal kwam, weet ik niet. Ja, misschien komt het door mijn blonde haren. Voorafgaande aan de wedstrijd vertelde de trainer al dat ik mijn kans wellicht zou krijgen. Toen en op de bank voelde ik wel wat zenuwen, maar eenmaal in het veld was dat over.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *