Maher: ‘Ik ga weg’

By
Updated: juni 27, 2012

De kogel is door de kerk. Althans als het aan Maher ligt. De jonge speler, die eigenlijk pas een jaar definitief is doorgebroken geeft aan dat hij zijn laatste officiele duel voor AZ heeft gespeeld. Hij wilt namelijk een mooie stap maken naar een grotere club. Volgens VI zou PSV interesse hebben, maar zij zouden niet verder kunnen dan een bod van 7 miljoen euro. Maher hoopt op medewerking van AZ. Nou laten we hopen dat AZ haar poot stijf houdt en niet gaat meewerken aan deze soapserie.

Brands, volgens Labyad de conciërge van PSV, heeft de club uit Eindhoven nog geen bod uitgebracht op Maher. ‘We hebben geen bod gedaan en Maher is veel te duur.’

AD Sportwereld weet te melden dat PSV juist wel een bod heeft gedaan van 7 miljoen euro en niet hoger wenst te gaan. AZ zou pas willen luisteren bij een bod van 12 miljoen euro. Maher zelf hoopt dat de transfer alsnog doorgaat. ‘Ik heb nu ook bij AZ aangegeven dat ik toe ben aan een volgende stap. Ik ga weg. Wat dat betreft kan het snel gaan. Ik denk wel dat ik mijn laatste officiele wedstrijd voor de club heb gespeeld. Er is nu een bod op mij uitgebract en dat is gebeurd door een interessante club.’

27 Comments

 1. Jeroen

  27 juni 2012 at 09:17

  Laat die eikel maar vertrekken… als hij zo gaat beginnen ben ik er helemaal klaar mee. Ik had altijd de hoop dat Maher anders was dan al die andere domme voetballers, maar helaas is dat dus niet zo.

  12 miljoen euro en niet minder. Vervanger voor deze speler hebben we al in huis: Messaoud

 2. Afanatic

  27 juni 2012 at 09:28

  Dit zijn allemaal weer geruchten. Stewart heeft bekend gemaakt dat er een bod is geweest op Maher. Nu gaat media weer speculeren en omdat PSV interesse heeft gelijk dit bod aan PSV linkt. Terwijl dit waarschijnlijk een andere club is geweest. PSV weet dat ze hem niet kunnen betalen. Volgens mij zit er ergens een grote buitenlandse club aan hem te trekken. Of het zijn alleen maar speculaties

 3. Mike

  27 juni 2012 at 09:35

  Hij begint een. Beetje op labyad te lijken. ….15 miljoen. Mag. Hij weg

 4. azdc

  27 juni 2012 at 09:40

  MAHER HOOPT OP MEDEWERKING????? Is dit de sociale werkplaats ofzo?? GEWOON BETALEN EN VEEL! 12 mln + 40% transferrechten.

 5. Maarten

  27 juni 2012 at 09:47

  Maher wat ben je een klootzak. Ik ben altijd een fan van hem geweest. En nu gaat hij zo beginnen. Toch ondankbaar tegen de club die hem zo goed heeft gemaakt. Het lijkt me dom van Maher dat hij zulke dingen gaat roepen. Beetje Romero trekjes. Toch denk ik niet dat hij weggaat. Az zal pas vanaf 12 miljoen gaan denken. En dat heeft geen club voor hem over. Volgend jaar is hij waarschijnlijk weg

 6. ravi

  27 juni 2012 at 10:42

  Gaat Maher nu ook naast zijn schoenen lopen. Wat een rare snuiter zeg. leid je ze op en gaan beter voetballen en willen meteen weer naar een “grotere” club. Laat hem lekker oprotten.
  Liever kwijt als rijk. Wordt de 2e Royston Drenthe. Kijk maar wat
  met hem is gebeurd. Ga toch lekker paar jaar bij AZ voetballen. Je staat altijd in de basis en je hebt bij AZ alle mogelijkheid om te groeien en je zelf te verbeteren. Zeker bij Gert-Jan Verbeek. Niet zo kapsones en wees em doe gewoon en blijf jezelf.

 7. Michiel

  27 juni 2012 at 10:45

  Maher op twitter: “Ik ga niet voor het geld maar wil me doorontwikkelen.” Ik heb hem gevraagd waarom PSV een stap hoger zou zijn.

  • Jeroen

   27 juni 2012 at 10:47

   Kansloos!! ben er echt klaar mee.

   @Michiel; laat even weten als hij reageert op je vraag.

 8. Geert

  27 juni 2012 at 10:46

  Rot dan maar op ook…. Blijft Martens eigenlijk nog bij AZ of gaat hij ook nog weg?

 9. Jeroen

  27 juni 2012 at 10:49

  Doorontwikkelen.. bij PSV? Kan dat niet geloven. Hij speelt ook Europa League en daarnaast waren ze afgelopen seizoen nou niet echt beter. Ik heb me toch echt behoorlijk vergist in hem.

 10. ravi

  27 juni 2012 at 11:30

  Je bent niet de enige Jeroen, heel veel supporters van AZ zullen nu ook zien wat voor een droplul die is.Wat een eikel
  die Maher.

 11. Erik

  27 juni 2012 at 11:42

  12 miljoen strik erom en weg ermee, nu al weer zo’n ettertje die het beter weet, bij AZ was ie redelijk bij grote Club krijgt ie geld en voetballen zal wel flop worden.

 12. Mark

  27 juni 2012 at 12:11

  12 miljoen en weg, niet normaal hoe zo een jongen het hoog in ze bol krijgt, laat Messaoud het maar proberen inderdaad, die doet het echt geweldig in de jeugd

 13. gerard

  27 juni 2012 at 12:20

  Affelay was in het begin ook zo’n verlegen menneke die meer naar de grond keek maar achteraf een wolf in schaapskleren is.
  Mounir dat verhaal kunnen we en nu heeft die Maher ook al die neigingen.
  Je kunt niet zomaar in een een goed half jaar veranderen dan zat het er al in.
  Schijnbaar zit daar toch iets in de genen wat wij als Kuijt jongens niet hebben.

 14. rucarni

  27 juni 2012 at 13:53

  Maher hoopt op medewerking van AZ ????????? wat the fuck heb je nou laten zien dan ..??? flikker op zeg ge je eerst eens bewijzen snotneus….

 15. KeesK

  27 juni 2012 at 14:36

  Zijn poeha ontwikkelt zich sneller dan zijn voetbalkunsten helaas.

  Als het een Spaanse club zou zijn zou ik er vrede mee hebben. Bedankt voor zijn diensten en het spekken van de clubkas. Anders zou het duiveltje in mij zeggen op de bank zetten dat blaaskaakje.
  Erg slim is hij niet want als een club als PSV hem zou halen dan kunnen ze er op rekenen dat hij zo weer weg is met zo’n gebrek aan loyaliteit. Natuurlijk moeten we zelf niet naïef zijn en onderkennen dat hij waarschijnlijk al deze transferperiode zou vertrekken. Maar het is uiteindelijk toch onderschatting en een misrekening van ons geweest dat we over hem heen vallen nu hij tóch vertrekt. Het blijft echter eerst zien dan pas geloven. Voorlopig zit hij nog aan AZ vast.

 16. Derek

  27 juni 2012 at 14:44

  tis m echt naar zn hoofd gestegen. hoop dat AZ niet zal buigen voor “maar” 7 miljoen.

  mn respect voor deze jongen is wel erg gedaald op deze manier.

 17. Jeroen

  27 juni 2012 at 15:20

  De zaakwaarnemer van Maher geeft aan dat hij sowieso in Nederland wil blijven. Check dit artikel: http://www.nu.nl/sport/2845392/maher-wil-sowieso-in-nederland-blijven.html

  • KeesK

   27 juni 2012 at 18:42

   Dus blijft hij lekker dicht bij zijn pappie en mammie, in Alkmaar, want de lampjes en 020 krijgen een hoofdprijs voorgeschoteld waar ze zich het apelazarus van schrikken.
   Dit gekakel van hem kan natuurlijk ook een breekijzer zijn voor een sterk verbeterd contract bij AZ. Sigi Lens is immers een gewiekste zakenwaarnemer en bij AZ zal Adam Maher niet bij de grootverdieners zitten.

 18. Peejee

  27 juni 2012 at 16:52

  Tja, op twitter heeft meneer Maher heel veel filosofische teksten die ook niet passen bij een jochie van 18. Maar laten we onze knopen tellen, links of rechts om dat jochie gaat een hoop centjes opleveren wat AZ helemaal verlost van alle financiële problemen. Of het nou 7, 8, 9 of 12 mln wordt het is en blijft een hoop geld. Dus pakken díe handel.

 19. Mozes

  27 juni 2012 at 20:21

  ”Ook wil hij een vaste waarde worden in de Oranje-selectie. Dan heb je bij PSV meer kans dan bij AZ.”

  Dit zegt zijn zaakwaarnemer dus. Ik had al sterk het vermoeden dat Adam tijdens zijn Oranje kamp een switch heeft gemaakt. Niet alleen heeft van Marwijk hem omgepraat om voor Oranje te spelen maar ook voor PSV.

  Die jongen is ook niet dom. Hij ziet het PSV kliekje en zelfs Willems en Bouma worden meegenomen. Als je maar een Nederlands paspoort hebt is het al goed.

  Bij AZ speel je jaarlijks om de bovenste plekken mee en zoals afgelopen jaren blijkt ook in Europa. Wat kan een jonge speler van 18 nog meer wensen dan een basisplek bij de club waar je 8 jaar hebt gespeeld. Onbegrijpelijk van zijn kant omdat hij zich komende 2 jaar nog wekelijks kan verbeteren bij AZ en daar kan uitblinken.

  AZ moet hem lekker aan zijn contract houden en Verbeek moet deze aapje is goed aanspreken zodra hij de kans krijgt. Een transfer naar PSV is onbespreekbaar in mijn ogen. Brands is niet goed snik met ze 6/7 miljoen. 20 Mil vragen en alles wat daaronder zit niet eens op reageren want dat is tijdverspilling.

  Wees 2 seizoenen achter elkaar top en dan kan je praten over een transfer. Hij is duidelijk bang voor een terugval en dat zie je bij jonge gasten nu. Zodra een betere club komt en meer geld kunnen cashen gaan ze. Als speler zou ik dat misschien ook wel doen omdat je nooit weet hoelang je carriere zal duren. Je kan zomaar een rot trap krijgen en invalide raken. Toch denk ik dat het verstandig is om je loopbaan een beetje te plannen want het kan ook fout gaan zoals bij veel jeugdspelers die al dachten aan Engeland en Spanje toe te zijn….maar nu bij de amateurs/hoofdklasse spelen.

 20. gerard

  28 juni 2012 at 11:37

  Een storm in een glas water!
  PSV telt met Strootman, v. Bommmel, Wijnaldum, Toivonen, Depay, Hutchinson en zelfs labyad die nog niet vertrokken is 7 middenvelders.
  Mocht Toivonen vertrekken dan is miljoenen aankoop Wijnaldum die aanvallende middenvelder is de eerst aangewezen persoon om de Zweed te vervangen.
  Daarbij heeft PSV zijn prioriteit volledig gelegd op Narsingh die ook de hoofdprijs moet gaan opbrengen en is men ook nog altijd drukdoende om een vervanger voor de tegenvallende manolev te vinden.
  Kortom een binnenlandse transfer voor Maher zal er zogoed als zeker niet in zitten en gezien zijn langdurige verbintenis zal ook een buitenlandse een moeilijk verhaal worden.
  Maher zal zich volledig moeten richten op AZ!

 21. gerard

  28 juni 2012 at 12:38

  Brands heeft overigens vandaag zelf naar buitengebracht dat dit een lulverhaaltje is dat door de zakenbehartiger van Jetro Willems de wereld is ingebracht.
  Schijnbaar wil die Sigi Lens maher graag anders stallen en laat de kleine marokkaan zijn hoofd op hol brengen door deze zakenbehartiger die bij Ajax m.b.t.. Mounir ook al de een na de andere leugen heeft verspreidt .

 22. Nico

  28 juni 2012 at 14:59

  Maher wil weg!

  Graag! Eerst leuk joch / nu wordt ie irritant! Snel lozen! (krijg Vlaar-flashbacks…brrr)

 23. Mark

  29 juni 2012 at 17:29

  Twitter bericht:

  Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter and those who matter don’t mind

  Wat een verwaande kneus geworden

  • Jeroen

   29 juni 2012 at 17:49

   Haha dat zijn echt van die kansloze berichten.. Ik hoop toch zo dat AZ hem aan zijn contract houdt. Lekker pesten.. Laat maar eens zien dat je drie seizoenen echt top bent voordat je stoer komt doen. In het bedrijfsleven zouden ze hem uitlachen.

 24. KeesK

  29 juni 2012 at 20:14

  Ach we mogen niet vergeten dat ’t manneke pas 18 is, een puber op testosteron die denkt dat hij al de hele wereld aankan. Wat dat betreft moeten we het allemaal in perspectief bekijken, de bravoure af en toe een beetje door de vingers zien en ons niet zo laten opnaaien door zijn praatjes in de pers. Voorlopig brengt zijn pappa hem nog gewoon naar Alkmaar.
  Betaald voetbal heet niet voor niets betaald, het gaat nu eenmaal om de centen en in zijn geval heel veel. Ik kan me voorstellen dat als PSV een paar miljoen, wellicht zes of zeven, voor hem aan AZ wil betalen hij het wel redelijk vind. En begrijpelijk in zekere zin. Maar hij is met zijn potentieel nu eenmaal een gouden speelbal van het grote geld geworden. En daarmee heeft hij een deel van zijn vrijheid opgegeven waaronder de vrijheid om voor ‘weinig’ naar PSV te vertrekken. Alles heeft immers zijn prijs en die bepaald hij in zijn geval zeker zelf niet meer. Daar zal hij moeten leren mee om te gaan en wij als fans ook.
  Wacht nou gewoon op Barcelona jochie en ondertussen beter voetballen! Die Bertje van Marwijk is pleite en dus nieuwe ronde nieuwe kans voor Oranje, Adam.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *