‘Benschop onderweg naar Stade Brest’

By
Updated: juni 26, 2012

AZ heeft aanvaller Benschop drie dagen vrijaf gegeven om te onderhandelen met Stade Brest. Verbeek liet enkele weken al weten dat Boymans of Benschop de club mocht verlaten. Nu blijkt dat de keus is gemaakt en dat Benschop zijn carriere gaat vervolgen bij Stade Brest.

Update

Het Algemeen Dagblad meldt dat de spits van de Alkmaarders rond is met het Franse Stade Brest. De 22-jarige spits zou in Frankrijk verblijven om de transfer naar de havenstad af te ronden. De details van de transfer zijn nog niet bekend.

 

8 Comments

 1. Mark

  26 juni 2012 at 19:43

  Ik hoop dat deze transfer rondkomt en wens hem daar veel succes 🙂 AZ heeft weinig aan hem op dit moment

 2. Jeroen

  26 juni 2012 at 19:49

  Precies. Hij heeft niemand kunnen overtuigen in Alkmaar en dan is het maar beter om te vertrekken. Hij kan nog wel een seizoen blijven, maar het is gewoon gebleken dat hij niet past bij AZ.

  Succes!!

 3. Geert

  27 juni 2012 at 07:51

  Vind het niet erg dat jij weggaat. Betekent dit dat AZ een nieuwe spiys erbin wilt halen? Of krijgt Boymans nu eindelijk een echte kans? Levert deze transfer trouwens nog wat op??

  • KeesK

   27 juni 2012 at 14:48

   Het is wel te hopen dat hij èn wat oplevert èn dat er een vervanger komt van buiten of vanuit de jeugd. Benschop heeft AZ aardig wat geld gekost om te halen destijds dus een beetje inruilwaarde zou wel aardig zijn. Maar het zou me niets verbazen als hij bijna gratis weg mag en er geen vervanger komt.

   • Jeroen

    27 juni 2012 at 15:04

    Er zal zeker geen vervanger worden gehaald. Er lopen er genoeg rond in de jeugd en daarnaast zal Boymans tweede spits worden achter Altidore.

    Ik denk zomaar dat je Benschop niet makkelijk kwijt raakt, dus zal hij weinig opleveren. Maar goed… we betalen zijn salaris straks ook niet meer dus dat is ook een besparing.

 4. Mark

  27 juni 2012 at 15:17

  Ik denk dat we met Altidore – Boymans – Messaoud een goede spitsen positie hebben voor een lange tijd (mits ze bij AZ blijven)

 5. Jeroen

  27 juni 2012 at 15:19

  Aissati is transfervrij… ik zeg DOEN.. Mocht Maher vertrekken dan kunnen we hem goed gebruiken.

  • KeesK

   27 juni 2012 at 18:47

   Ik mag hopen dat AZ een goede verstandhouding heeft met Sigi Lens. De zaakwaarnemer van Ismail Aissati, Mounir El Hamdaoui (heeft hij nou al een nieuwe club?) èn Adam Maher…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *