AZ boekt moeizame zege op Volendam

By
Updated: januari 18, 2009
AZ boekt moeizame zege op Volendam

Koploper AZ heeft een moeizame zege geboekt bij FC Volendam. Ari en Mendes da Silva waren trefzeker: 2-0

De Alkmaarders begonnen goed op het Volendamse kunstgras. De Zeeuw zag een hard schot nog naast gaan, maar bediende even later Ari, die met een vernuftige kopbal Verhoeven passeerde. AZ zakte in het vervolg echter ver weg, waardoor de thuisploeg voor gevaar kon zorgen. Tuyp zag een fraaie stift net over gaan.

Na de rust voel er weinig te genieten. AZ speelde plichtmatig en Volendam was niet in staat de bezoekers lastig te maken. Nadat De Zeeuw de paal geraakt had, zorgde Mendes da Silva een kwartier voor tijd voor de beslissing.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *