In de wandelgangen: ‘Poulsen in belangstelling van Valencia’

By
Updated: juni 22, 2012

Moet eerlijk zeggen dat ik nogal vreemd stond te kijken toen ik dit bericht las op voetbalzone.nl. Volgens Levante FM zou Valencia interesse hebben in de transfervrij Poulsen. Ze rekenen namelijk op een vertrek van Jordi Alba bij de Spaanse topclub. In principe wil de club Didac Vila overnemen van AC Milan, maar mocht dat niet lukken dan komt Simon Poulsen in beeld.  Wat denken jullie?

8 Comments

 1. Jeroen

  22 juni 2012 at 14:05

  Bijzonder! Er zou natuurlijk een kern van waarheid in kunnen zitten. Poulsen is vrij snel en aanvallend erg goed… verdedigend misschien wat minder.

  Toch heb ik moeite om dit bericht te geloven. Wat jullie? Maar ja… Afellay speelt ook bij Barcelona…

  • Mozes

   22 juni 2012 at 15:08

   Jeroen, Valencia heeft ”interesse” en niet Barca. De linksback van Valencia (Alba) staat in de belangstelling van Barca. Valencia wilt als Dídac Vilà (AC) als opvolger…mocht dat niet lukken dan wilt Valencia als plan B misschien Poulsen aantrekken.

   • Jeroen

    22 juni 2012 at 15:17

    Bedankt Mozes 😀 was niet zo scherp 😉

    Evengoed… Valencia voor Poulsen.. Vind dat moeilijk om te geloven. Zei de coach niet dat heel AZ ruk was behalve Holman wat hij een middelmatige speler vond?

    • Mozes

     22 juni 2012 at 15:33

     Dat heb ik nergens gelezen. Integendeel, hij was onder de indruk van AZ en zei zelfs dat het geen schande was om van AZ te verliezen.

     http://www.fanvanaz.nl/archives/7001

     Poulsen kan op dat niveau ook zijn spel spelen. Tegen onze jongens was hij toch ook niet slecht? VD Wiel heeft er een handvol aan gehad en hij is denk ik ook wat de frictie bij Oranje dubbel zo groot heeft gemaakt. Robben liet hem telkens lopen waardoor V. Marwijk helemaal gek werd. Dat was duidelijk in dat filmpje van de NOS te zien.

     Als Poulsen gewoon zijn meters naar voren maakt dan is het een speler voor de top. Het is een plaag voor de tegenstander en vooral voor de andere back. We weten namelijk allemaal dat de voorhoede spelers niet meelopen met de opkomende verdediger. Ze voelen zich daar te goed voor en dat kan hij afstraffen.

     Ik zie Simon eerder naar Duitsland of Engeland vertrekken. Een leuke middenmoter waar hij nog veel kan spelen en misschien daar nog een stap kan maken. Gezien zijn bouw, sobere leefstijl en vooral fitheid kan hij nog wel jaren mee.

     • Jeroen

      22 juni 2012 at 16:15

      Staat me iets van bij dat de coach dat riep tijdens een interview.. volgens mij vlak voor de return wedstrijd die we hadden verloren met 4-0.

 2. Mark

  22 juni 2012 at 18:32

  Het hangt dus af van 2 variabelen, of Alba vertrekt en of ze daarna Vila binnen kunnen halen. Als laatste keus voor Valencia komt het bij mij wel geloofwaardig over, het zou een enorme stap zijn voor Poulsen. Ik hoop dat hij dat niveau daar kan volhouden.

 3. Peejee

  22 juni 2012 at 22:00

  Alles beter dan naar
  020! Comprendo!

 4. Maarten

  24 juni 2012 at 07:51

  Ik denk dat polsen het niveau aankan

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *