‘Ajax reageert niet op tegenvoorstel Poulsen’

By
Updated: juni 20, 2012

De transfervrije Poulsen kreeg voor het EK een aanbieding van landskampioen Ajax, maar doordat daar weinig tot geen waardering in uitsprak ging Poulsen niet akkoord. De zaakwaarnemer van de Deen heeft vervolgens nieuwe eisen neergelegd maar daar reageert Ajax vooralsnog niet op.

De aanbieding die Ajax enkele weken geleden deed zou zelfs ‘heel slecht’ zijn. Hierdoor had het kamp-Poulsen direct een tegenvoorstel gestuurd maar daarop is nog geen reactie gekomen. Het lijkt er dan ook op dat Ajax geen interesse meer heeft in de transfervrije verdediger.

7 Comments

 1. Jeroen

  20 juni 2012 at 13:13

  Tja typisch een houding van een arrogante club.

 2. rucarni

  20 juni 2012 at 13:41

  hahahaha wat had je dan verwacht ????? zijn niet voor niks joden …. hahahaha daar staat die kut club toch om bekend spelers lekker maken met helemaal niks ..in amsterdam

 3. Peejee

  20 juni 2012 at 13:52

  Poulsen moet stoppen met die onzin en lekker bij AZ tekenen.. Basta

  • Jeroen

   20 juni 2012 at 14:27

   Peejee ik weet dat jij ook vaker deze site bezoekt, dus misschien is het handiger als je een account aanmaakt. Dat kun je doen door rechtsboven te klikken op ‘register’. Ik zie namelijk dat ik soms nog steeds je reacties moet goedkeuren. Dat probleem is dan verholpen.

   • Peejee

    26 juni 2012 at 18:29

    Jeroen, valt best mee hoor. Zeker niet meer dan een keer of 4 per dag. Krijg de laatste roddels , hele en halve waarheden en of geruchten ook viaTwitter binnen, dusss vandaar!

 4. gerard

  20 juni 2012 at 15:31

  Zeg ik dacht dat Poulsen had aangegeven Ajax niet echt als een verbetering te zien en zijn interesse naar het buitenland ging.
  vanwaar deze move?..gebrek aan interesse van clubs??

 5. Mike

  20 juni 2012 at 19:58

  Poulsen lijkt naar Aston Villa te gaan:

  Simon Poulsen zal definitief niet aan de slag gaan bij Ajax. De back van AZ en het Deens elftal wordt al geruime tijd gevolgd door Aston Villa en zal in het kielzog van Brett Holman naar die club verkassen. Trainer Paul Lambert kreeg te horen dat zijn nieuwe club Poulsen al langer op het oog had en nadat hij beelden zag en scoutingsrapporten las, wist hij genoeg. Poulsen moet Stephen Warnock komen opvolgen.

  Bron: Voetbalzone.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *