‘Martens moet Biglia bij Anderlecht opvolgen’

By
Updated: juni 18, 2012

De kans dat Maarten Martens AZ gaat verlaten wordt steeds groter. De middenvelder werd onlangs al in verband gebracht met een transfer naar Anderlecht, maar dat wordt nu  versterkt door het aanstaande vertrek van Lucas Biglia.

Fiorentina heeft zich concreet gemeld voor de speler van Anderlecht. AZ houdt de ontwikkelingen angstvallig in de gaten, want dat zo zomaar kunnen betekenen dat AZ een telefoontje kan verwachten uit België. Naar verluidt heeft John van den Brom namelijk interesse en zou een deel van het geld willen herinvesteren in de Alkmaarse middenvelder.

Zelf heeft Martens al aangegeven een terugkeer naar Anderlecht wel te zien zitten. Hij heeft nog een contract voor twee jaar in Alkmaar.

6 Comments

 1. gerard

  18 juni 2012 at 11:32

  Martens wordt al geruime tijd aan Anderlecht gelinkt en van een transfer zal het hoogwaarschijnlijk wel van komen.
  Een vervanger zal er denk ik niet komen gezien AZ in Maher, Messaoud en Falkenburg ruim voorzien is voor de plek van aanvallende middenvelder en zelfs Victor Elm er ook nog uitstekend uit de voeten kan.
  Het middenveld zal voor het nieuwe seizoen wel bestaan uit de gebroeders Elm en Maher.

 2. Mike

  18 juni 2012 at 11:40

  Ik denk dat hij sowieso vertrek maar of hij terug gaat naar Anderlecht ben ik nog niet zeker van. Vind niet dat we een vervanger moeten hallen maar wat zou het lekker zijn als AZ Jonathan de Guzman op haalt uit Spanje een geweldig speler en anders als vervanger van Rasmus Elm en dan Viktor Elm op de plaats van zijn broertje gaat spelen

 3. gerard

  18 juni 2012 at 11:48

  Ik zie Rasmus anders helemaal niet vertrekken!

  • Jeroen

   18 juni 2012 at 12:02

   Ik ook niet. Bij Zweden heeft hij geen stempel kunnen drukken op het spel en echte topclubs verwachten dat wel. Ik denk dat hij gaat verlengen en pas volgend jaar vertrekt. We moeten niet vergeten dat zijn spel het laatste half jaar niet super was.

 4. rucarni

  19 juni 2012 at 07:42

  de guzman zou helemaal top zijn maaaaar we zullen wel weer eens te laat zijn….

 5. De echte supporter

  19 juni 2012 at 19:22

  Ik gun martens zijn transfer naar anderlecht wel. Ben er mee eens dat er geen vervanger ingekocht hoeft te worden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *