Danny Verbeek kiest voor Standaard Luik

By
Updated: juni 17, 2012

Danny Verbeek speelt komend seizoen voor Standard Luik. De aanvaller komt over van eerstedivisionist FC Den Bosch en tekende een contract voor vier seizoenen bij de Belgische club.

Dat meldt Standard Luik op de eigen website. De 21-jarige aanvallende buitenspeler doorliep de gehele jeugdopleiding bij FC Den Bosch. In het afgelopen seizoen, waarin de Brabanders net naast promotie naar de Eredivisie grepen, maakte hij 10 doelpunten in 27 wedstrijden.

De speler van Den Bosch was ook al in gesprek met AZ over een eventuele overgang. De club uit Alkmaar zag in hem de opvolger van de vertrokken Holman.

5 Comments

 1. De echte supporter

  17 juni 2012 at 11:55

  Jammer, maar dan gaan we gewoon opzoek naar een andere speler.

 2. rucarni

  17 juni 2012 at 15:22

  JA ZO IS DAT WILDSCHUT WILLEN WE ZIEN .

 3. KeesK

  17 juni 2012 at 16:14

  Een reaktie van mijn zijde kan natuurlijk niet uitblijven. Ik weet natuurlijk niet wat er achter de schermen is gebeurd, maar dat hij voor ex- Heerenveen, dé club met de buitenspeler revelaties, coach Ron Jans gaat voetballen geeft weer te denken. Ik blijf van mening dat Danny Verbeek een echte aanwinst zou zijn geweest en een vooruitgang. Het definitieve oordeel kan pas worden gegeven als we weten wie er op de vleugels gaan voetballen en we ze aan het werk hebben gezien. En vanzelfsprekend moeten ook de prestaties van Danny Verbeek bij zijn nieuwe club in ogenschouw worden genomen. Behoudens dit latere oordeel vind ik het toch jammer en betreurenswaardig dat hij niet naar AZ komt.

 4. gerard

  18 juni 2012 at 11:42

  AZ denkt hier wel anders over anders zou deze speler al geruime tijd geleden door AZ gecontracteerd zijn geweest. Voor de breedte op de vleugels heeft AZ al een talent als Mikhail Rosheuvel aangetrokken. Ik denk dat ze al geruime tijd bij VVV aan het onderhandelen zijn voor Wildschut gezien men in hem een basisspeler ziet en overduidelijk geen breedte versterking.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *