AZ legt Ket vast

By
Updated: juni 14, 2012

AZ heeft donderdag Jeffrey Ket (19) vastgelegd. De rechtsbenige verdediger van AZ Onder 19 tekende een verbintenis tot de zomer van 2013. De geboren Hoofddorper speelt sinds het seizoen 2009-2010 in Alkmaar en kwam eerder uit voor HBC, Ajax en HFC Haarlem.

“Jeffrey is opnieuw een talentvolle speler die vanuit de eigen jeugdopleiding doorstroomt”, reageerde Directeur Voetbalzaken Zaken Earnest Stewart. “Hij was afgelopen seizoen een vaste waarde in AZ Onder 19 en mag zich tijdens de voorbereiding bewijzen bij het eerste elftal.”

Ket: ‘Mooi teken’
“Dit is een mooi teken van AZ”, zei Ket. “Hier heb ik hard voor gewerkt en ik ben blij met dit contract. Ik heb te horen gekregen dat ik tijdens de voorbereiding mag meetrainen met de A-selectie. Op 26 juni meld ik me dus op het trainingsveld. Ik heb afgelopen seizoen met Jong AZ in het AFAS Stadion gespeeld. Een mooie ervaring die naar meer smaakt. Wie weet hoe het gaat lopen.”

Ket: “Mijn sterke punten? Mijn passing en spelinzicht. Afgelopen seizoen heeft mijn trainer Robert Molenaar me ook goed geleerd hoe je een spits moet bespelen. Ik kijk er erg naar uit dat het seizoen weer begint.”

Bron: AZ.nl

2 Comments

  1. Jeroen

    14 juni 2012 at 22:28

    Top! Weer een talent uit eigen jeugd.

  2. rucarni

    15 juni 2012 at 20:17

    ja leuk …………………. weet niet zo goed wat we hier mee moeten hoor tuurlijk moet je de goede jeugd vast leggen,,maar hoor liever goede aankopen zoals b.v de aankoop victor elm …… maar nu een een goede spits een andere top speler.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *