Victor Elm over zijn jongere broertje Rasmus: ‘Ik kan alleen maar hopen dat hij blijft’

By
Updated: juni 14, 2012

Met de komst van Viktor Elm naar AZ leken de gebroeders Elm te worden herenigd. De jongere Rasmus staat immers al onder contract in Alkmaar, maar toch denkt de van sc Heerenveen overgekomen middenvelder niet dat het van een hernieuwde samenwerking zal komen. Dat vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

Viktor Elm laat nog wel weten zich te verheugen op het samenspelen met zijn broertje. “Uiteraard verheug ik me er op dat ik straks dichter bij hem kan zijn. We hebben drie jaar samen bij Kalmar gespeeld: Rasmus, David en ik. Daarna was het genoeg. We waren altijd met z’n drieën en soms leidde dat tot problemen. Wanneer iemand een mening had werd dat gezien als een statement van ‘The Elm Brothers’. We waren niet op elkaar uitgekeken, maar voor ons was het goed dat we uit elkaar gingen.”

“Nu zijn we in een ander land en drie jaar verder. Het voelt goed om weer samen met Rasmus te kunnen trainen en spelen”, vervolgt hij, om zich vervolgens af te vragen of het ooit daadwerkelijk zover zal komen. “Hij heeft het zo goed gedaan bij AZ dat dit wel eens het juiste moment kan zijn om naar een grotere club te gaan. Ik kan alleen maar hopen dat hij blijft, maar ik denk dat hij gaat.” Bron: Voetbalzone.nl

One Comment

  1. De echte supporter

    14 juni 2012 at 17:36

    Ik blijf mee hopen. Ik hoop dat hij voor een jaar bijtekend en dan een jaar samen met zijn broer een jaar gaat spelen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *