‘Benschop mogelijk naar NEC’

By
Updated: juni 9, 2012

Er circuleren geruchten op Internet dat Benschop mogelijk de overstap gaat maken naar NEC. Zo kwam Transferboulevard.nl al met de mededeling en werd dit bevestigt op een NEC fansite. De spits die momenteel nog onder contract staat bij AZ, zou al gesignaleerd zijn geweest bij het stadion van NEC. Naar verluidt huurt NEC de spits voor een jaar en hebben ze een optie tot koop bedwongen.

3 Comments

 1. Mozes

  9 juni 2012 at 15:08

  Vind het knap dat ze Benschop zien bij het stadion en vervolgens weten dat het eerst om verhuur gaat en optie tot koop. Lijkt me een uit de duim gezogen verhaal maar wie weet.

  AZ zal eerder 1 spits willen verkopen dan verhuren anders hadden ze al Boymans verhuurt aan ADO.

 2. iPjotr

  9 juni 2012 at 20:46

  Misschien is er al een deal met nec over brammetje

 3. Mike

  10 juni 2012 at 20:10

  Terug van Vakantie uit Turkije.
  Een jaartje verhuren is zo gek nog niet maar ik denk toch als zie iets gaan doen dan verkopen ze hem. Eindelijk wat nieuwe naam bij AZ V. Elm en Rosheuvel volgens mijn wel aardig aankopen en gratis ook nog. V. Elm heeft wat lengte wat we nodig hebben een mooie vervanger voor Martens zou ik zeggen. Mooi Maher weer achter de spits en hoop dat Rasmus Elm gaat bijteken en Rosheuvel draaiden een goed seizoen met 7 doelpunten 15 Asisten en goeie vervanger voor Beerens en ook weer meer concurrentie voor Beerens en bij top aankopen voor de breedte van de selectie nu nog misschien een spits of Linksback en sowieso een Centrale verdediger hoop op Bram Nuytinck maar mag ook iemand anders en nog een linksvoor

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *