Viergever hoopte nog even op EK-uitnodiging

By
Updated: juni 8, 2012

Viergever werd enkele weken geleden opgeroepen door Bert van Marwijk om aan te sluiten bij de voorlopige selectie van Oranje. Helaas kon de AZ verdediger onvoldoende overtuigen en viel dan ook snel af. Toch hoopte Viergever stiekem nog even op een uitnodiging van de bondscoach toen duidelijk werd dat Mathijsen geblesseerd was. De blessure lijkt mee te vallen en daarom blijft Mathijsen gewoon bij de Oranje-selectie.

Viergever zou, als Van Marwijk hem had opgeroepen, geen moment hebben getwijfeld. “Natuurlijk hoop je dat Mathijsen snel herstelt en op het EK kan blijven. Dat is ook het beste voor Nederland. Maar je denkt wel even wat er zou gebeuren als dat niet mogelijk zou zijn”, aldus de verdediger van AZ tegenover het Algemeen Dagblad.

2 Comments

  1. De echte supporter

    8 juni 2012 at 13:31

    Ik ben ook van mening dat hij opgeroepen had moeten worden. Twee jaar geleden hadden we hetzelfde gezeik met Robben. Ik snap niets van die van Marwijk

  2. Geert

    8 juni 2012 at 14:36

    Bouma is we traag voor PSV, maar mag wel mee met Oranje en Viergever moet thuisblijven? Daar snap ik ook niets van. Robben is een belangrijke speler binnen Oranje, Mathijsen is dat minder vind ik. Viergever moet gewoon mee met Oranje!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *