‘Liverpool lijkt te zijn afgehaakt voor Elm’

By
Updated: juni 1, 2012

Enkele weken geleden werd Elm nog nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Liverpool. Volgens de London Evening Standard is Liverpool inmiddels afgehaakt door het feit dat Elm het tweede seizoenshelft niet voldoende heeft kunnen overtuigen. Dezelfde bron meldt overigens wel dat Chelsea nu het vizier heeft gericht op de middenvelder van AZ. Doordat The Blues nogal wat ervaren krachten zien vertrekken zien ze in Elm de perfecte breedteversterking. Wij zijn benieuwd! Verwachting is dat alles afhangt van dit EK.

8 Comments

 1. Jeroen

  1 juni 2012 at 15:29

  Chelsea voor Elm?!?!?!?! Moeilijk te geloven. Dan zal hij vast wel verhuurd worden aan een andere club, want ik vind Elm op dit moment niet goed genoeg. Wat denken jullie? Daarnaast moet ik deze bron wel gelijk geven dat Elm het laatste half jaar minder in vorm is dan ervoor.

  Toch blijf ik gewoon hopen dat hij gaat bijtekenen. Hij speelt immers pas twee jaar bij ons.

 2. De echte supporter

  1 juni 2012 at 18:15

  Jeroen meeeens bijtekenen of met veel geld vertrekken… Het klopt ik vond hem het tweede deel van de competitie helemaal niet goed. Vrije trappen niet, corners niet, maar ook de macht op het middenveld was hij kwijt.
  Het lijkt wel sinds wernbloom weg is, dat elm ook moeilijker functioneerd.

 3. Fortuna

  1 juni 2012 at 18:50

  Ja dat klopt hetzelfde was met de zeeuw en schaars het werk van de zeeuw en wernbloom word geweldig ondershat die knappen al het vuile werk op zodat schaars en elm dan uitblinken we noemen dat stofzuigers die heb je altijd nodig in je elftal

 4. gerard

  1 juni 2012 at 19:35

  Laten we eerlijk zijn; Elm heeft naam gemaakt door zijn vrijetrappen in de eerste seizoenshelft. Laten we die weg dan steekt Elm er ook niet echt bovenuit.
  Maher is en was de openbaring.

 5. AZFanatic

  1 juni 2012 at 21:11

  Elm bracht in eerste helft seizoen veel rust in het spel van AZ. Draaide altijd goed kort weg richting doel en met briljante passes kwamen we in scoringspositie. Na winterstop viel hij wat terug . Ook door lichte pijntjes, maar ook sinds Martens terug was zag je hem minder

 6. wilwaa

  1 juni 2012 at 23:12

  Ik vond Elm wat slechter in de tweede seizoenshelft, maar nog steed gewoon goed.
  In de eerste seizoenshelft veranderde nou eenmaal alles wat hij aanraakte in goud.
  Tweede seizoenshelft speelde hij in een wat andere rol, minder opzichtig. Meer vuilwerk opknappen door het vertrek van Wernbloom, maar evengoed een belangrijke schakel bij AZ.

 7. wilwaa

  1 juni 2012 at 23:13

  Werd vooral duidelijk in de wedstrijden dat we hem misten. Heereveen uit , PSV 2e helft uit, Feyenoord uit. Momenten waarop duidelijk werd hoe belangrijk hij is

 8. urdal

  1 juni 2012 at 23:55

  vond hem ook de 2de helft minder, maar idd, sinds wernbloom weg is moest hij meer doen. laten we dan in hemelsnaam de zeeuw maar weer halen. is wel een goede stofzuiger en pakt minder kaarten dan pontus. of wou elm gewoon die enorm lelijke beker van vi niet hebben. hahaha

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *